Izgāzušās Sandras Bullokas un Bredlija Kūpera jaunākās filmas (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktieru Sandras Bullokas un Bredlija Kūpera jaunākās filmas piedzīvojušas izgāšanos ASV, vēsta kinožurnāls «Variety».

Komēdija «Our Brand Is Crisis» ar Bulloku galvenajā lomā pirmajā nedēļas nogalē no biļešu pārdošanas ASV kinoteātros nopelnījusi vien 3,1 miljonu dolāru (2,8 miljonus eiro). Tas ir sliktākais rādītājs visā Bullokas karjerā.

Filma saņēmusi negatīvas atsauksmes no kinokritiķiem.

Savukārt komēdija «Burnt», kurā Kūpers atveido pavāru, aizvadītajā nedēļas nogalē guva kases ieņēmumus piecu miljonu dolāru (4,5 miljonu eiro) apmērā. Bez Kūpera filmā spēlē tādi aktieri kā Sjenna Millere, Uma Tūrmane, Emma Tompsone, Omārs Saijs un Alīsija Vikandere.

Producentu kompānija «The Weinstein Company» pieļauj, ka amerikāņu skatītājiem esot bijis grūti saprast britu aktieru akcentu. «Mēs dzirdējām, ka ASV vidienē cilvēkiem esot grūti saprast akcentu. Protams, mēs cerējām uz lielākiem ieņēmumiem, bet filma neizgāzīsies. Tai varētu klāties labāk citās zemēs, jo aktieru sastāvs ir ļoti spēcīgs un starptautisks,» kino izdevumam «The Hollywood Reporter» norāda kompānijas pārstāvis.

Tikmēr režisora Denija Boila kinolente «Steve Jobs» otrajā ASV kinoteātros aizvadītajā nedēļā nokļuvusi kases ieņēmumu saraksta desmitajā vietā ar 2,6 miljoniem dolāru (2,4 miljoniem eiro). Tās kopējie ienākumi no biļešu pārdošanas kinoteātros ir 14,5 miljoni dolāru (13,1 miljons eiro), kaut arī pirms iznākšanas kinolentei tika prognozēti spoži panākumi.

«Tas tikai pierāda, ka tagad ir televīzijas zelta laikmets,» uzsver analītiķu kompānijas «Exhibitor Relations» pārstāvis Džefs Boks. «Nav jēgas izdot 12 dolārus par biļeti uz «Burnt», ja vari palikt mājās un noskatīties veselu «Netflix» vai HBO seriāla sezonu, kas turklāt vēl ir daudz labāka.»

Aizvadītās nedēļas nogales ASV kases ieņēmumu līdere bija zinātniskās fantastikas filma «The Martian» («Marsietis»). Režisora Ridlija Skota kinolente ar aktieri Metu Deimonu galvenajā lomā nopelnīja 11,4 miljonus dolāru (10,3 miljonus eiro). Tās kopējie ASV kases ieņēmumi sasnieguši nepilnus 183 miljonus dolāru (166 miljonus eiro).

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu