Iepriecinoša vēsts maestro Raimondam Paulam (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Banku «Snoras» un «Krājbanka» bijušais īpašnieks Vladimirs Antonovs apsolījis atdot maestro Raimondam Paulam naudu, kuru viņš zaudēja «Krājbankas» bankrota laikā.

Par to Antonovs paziņojis intervijā «Pirmajam Baltijas kanālam», vēsta portāls «mixnews.lv».

«Tiklīdz būs beigušās visas mūsu uzsāktās tiesas procedūras, mēs esam pārliecināti, ka saņemsim visu summu, par kādu bija novērtēta grupa. Pēc tam, kad saņemsim visu naudas summu, visi klienti, tostarp arī Raimonds Pauls, saņems atpakaļ savu naudu. Kā gan savādāk,» teicis Antonovs.

Kā ziņots, 2011.gada novembrī Latvijas finanšu tirgus uzraugi apturēja «Krājbankas» darbību, jo bankā tika konstatēts apmēram 140 miljonu eiro līdzekļu iztrūkums. 2011.gada decembrī Rīgas apgabaltiesa «Krājbanku» pasludināja par maksātnespējīgu, par «Krājbankas» maksātnespējas administratoru tika apstiprināts «KPMG Baltics». Rīgas apgabaltiesa 2012.gada maijā nolēma sākt «Krājbankas» bankrotu. Bankrotu lūdza sākt administrators, kas secināja, ka neviens no četriem bankas sanācijas priekšlikumiem nav realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Jau ziņots, ka maestro Raimondam Paulam «Krājbankā» bija aptuveni 700 000 latu, no kuriem atgūti tikai 70 000 latu.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu