Lāčplēša dienā izskanēs latviešu dziesminieku koncerts «Tu esi Latvija» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē 11.novembrī latviešu dziesminieki pulcēsies kopīgā koncertā «Tu esi Latvija», informēja koncerta rīkotājas «Austras biedrības» pārstāve Inese Sērdiene.

Koncertā piedalīsies leģendārā dziesminiece Austra Pumpure, kā arī tādi zināmi dziesminieki kā Haralds Sīmanis, Vītolu ģimene, Uldis Ozols, Kristīne Sudmale-Locika, Kristaps Sudmalis, Jānis Mājenieks, Arnis Miltiņš, Agita Kaužēna, Andris Mičulis, Uldis Kākulis, Ēriks Pozemkovskis, Inese Sērdiene un citi «austrasbērni».

Ikvienam atgādinot par latviskām vērtībām un tēvzemes mīlestību, Lāčplēša dienā latviešu dziesminieki jau vairākus gadus kopā pulcējas koncertā Rīgas Latviešu biedrībā. Šogad koncertprogrammā skanēs tautā iemīļoto dziesminieku radītās sirds un spēka dziesmas Latvijai, kā arī klausītājus priecēs Imanta Kalniņa kompozīcijas un strēlnieku dziesmas.

Dziesminieks ir savas zemes stāsta teicējs, iedvesmotājs un atklājējs. Katrs dziesminieks ir personība ar savu stāstu par dzimteni un savu ticību tai. Koncerta nosaukums «Tu esi Latvija» vēsta par katra atbildību Latvijas veidošanā, piebilda Sērdiene.

Dziesminieku koncerts sāksies plkst.18, un ieeja tajā būs bez maksas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu