Šūmahera ģimenes tuvam draugam jauna informācija par sportista veselības stāvokli (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājuši teju vai divi gadi kopš traģiskā slēpošanas negadījuma, ko Mihaels Šūmahers piedzīvoja 2013. gadā Alpos. Tuvs Šūmaheru ģimenes draugs atklāj, ka bijušais pasaules čempions joprojām «cīnās».

2013. gadā Mihaels Šūmahers cieta smagā slēpošanas negadījumā, būtiski traumējot sportista veselības stāvokli. Pēc traģēdijas Šūmaheram medicīniski tika izraisīta koma, lai saglabātu viņa stāvokli stabilu.

Tuvs ģimenes draugs Žans Tots atklāj, ka joprojām regulāri apciemo Šūmaheru, un ikviens cīnās par viņu, lai arī cerības uz atlabšanu ir visai vājas.

«Es redzu Mihaelu diezgan bieži, un droši varu teikt, ka viņš cīnās, un mums pārējiem arī ir jācīnās kopā ar Šūmahera ģimeni,» komentēja Žans.

Rehabilitācijas process ir ļoti dārgs, medicīnisko aprūpi sportistam nodrošina 15 cilvēki. Ziņojumos apgalvots, ka nedēļā Šumaheru ģimene tērē 140 000 eiro par ārstēšanu, vēsta ārvalstu medijs «Independent».

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu