Viesi ierodas uz pirmizrādi jeb Latvijas kino iekaro Bonds. Džeimss Bonds (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Gada episkākā filma ir klāt! Jau šo piektdien, 6. novembrī, Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt jaunāko kino stāstu par leģendāro superaģentu Džeimsu Bondu. Fotogalerijā viesi no ekskluzīvās Džeimsa Bonda filmas pirmizrādes 5.novembrī.

Līdz ar k/t «Kino Citadele» kasu zonas rekonstrukciju, kinoteātra telpās pirms Džeimsa Bonda filmas tika atklāta arī Baltijas valstīs lielākā video siena, veidota no 21 ekrāna. Papildu tam kinoteātris aprīkots vēl ar 38 profesionālajiem ekrāniem. «Samsung» video siena un ekrāni turpmāk aizstās ierastos filmu plakātus un ļaus apmeklētājiem mūsdienīgā veidā iepazīties ar aktuālo informāciju par kino repertuāru un citiem pasākumiem.

Trilleris «007:Spektrs» («Spectre»), kuru režisējis talantīgais britu režisors Sems Mendess, tiek uzskatīts par vienu no visu laiku spēcīgākajām Bonda filmām. Nu jau tās pavisam kopā ir divdesmit četras.

Spraigais trilleris «007:Spektrs» pārsteidz ne tikai ar negaidītiem sižeta pavērsieniem un elpu aizraujošu vērienu, bet arī ar intriģējošu Holivudas zelta klasikas un agrāko Bonda filmu citātu spēli. Līdz ar to jaunākais superaģenta stāsts ir viena no tām filmām, kuru tās neskaitāmo slāņu dēļ ir vērts skatīties vairākas reizes. Vispirms apžilbt no specefektiem, glamūra un līdz biedējošam reālismam noslīpētajiem varoņu tēliem, bet pēc tam ļauties scenārija dziļākajiem slāņiem, kas šoreiz ir īsts deserts intelektuāla kino mīļiem.

Jaunākajā Bonda filmā galveno lomu jau ceturto reizi pēc kārtas atveido lieliskais aktieris Daniels Kreigs. Viņam šajā reizē ir jācīnās ar pasaulē draudīgāko kriminālo grupējumu «Spektrs». Nežēlīgā cīņa, kas notiek reizē ar spekulācijām par britu izlūkdienesta likvidēšanu, negaidīti pašu superaģentu aizvien vairāk tuvina savai pretrunīgajai pagātnei un bīstamiem noslēpumiem.

Talantīgais britu aktieris Daniels Kreigs, atšķirībā no līdzšinējiem Bonda atveidotājiem, jau ir izpelnījies uzslavas par savu stabilo spēju leģendārajam superaģentam piešķirt skaudruma un reālisma vaibstus. Savukārt Bonda favorītes jeb meitenes, kā ierasts, mainās. Šoreiz britu superaģentu 007 ir gatavas pavedināt par Itālijas sekssimbolu neoficiāli atzītā Monika Belluči un franču aktrise Lea Sejdū.

Trilleris «007:Spektrs» ir līdz šim dārgāk izmaksājušais superaģenta Bonda kino stāsts, jo tā radīšanai tika iztērēti aptuveni 350 miljoni ASV dolāru. Tiesa, eksperti spriež, ka jaunā filma varētu kļūt arī par ienesīgāko kino stāstu Bonda vēsturē. Lielbritānijā vien jau pirmajā izrādīšanas nedēļā filmai «007:Spektrs» izdevies nopelnīt aptuveni 64 miljonus ASV dolārus. Turklāt tās pasaules pirmizrādi pagodināja britu karaliskais pāris – Lielbritānijas troņmantnieks princis Viljams un Kembridžas hercogiene Katrīna.

Filmas «007:Spektrs» reklāmas rullītis:

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu