Vēl viena «Saimniekšova» pāra attiecības neiztur kopīgo ceļojumu (8)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Vienā no beidzamajām šova «Saimnieks meklē sievu» sērijām skatītāji varēja uzzināt, kā attīstās vai beidzas šova pāru – Jāņa Kauķa, Sandras Baumanes un Alfrida Lipovska, Velgas Plataces attiecības kopīgajā ceļojumā.

Saimnieks Kauķis ar savu Sandru devās uz Šveici, kamēr Alfrids ar Velgu baudīja Gruziju. Sākotnēji abi pāri izskatījās gana iemīlējušies un ar kopīgu skatu nākotnē. Bet vēlāk sākās nelielas domstarpības un pat sīki konflikti.

Katrā ziņā pēc ceļojuma Sandra šova organizatoriem savu izvēli pateica skaidri - viņa nākotni kopā ar Jāni neredz.

Līgaviņai nepatika saimnieka biežā burkšķēšana un aizrādījumi, kas viņu nedaudz pat aizvaino.

«Es baudīju ceļojumu, bet ar katru dienu man palika arvien grūtāk. Es gribu tikt vaļā! Man emocionāli ir ļoti grūti... Man tas cilvēks nav radīts! Mums ir sešu gadu starpība, bet, kā viņš runā, man liekas - tā ir daudz lielāka. Man patīk viss, kamēr viņš klusē... Tiklīdz atver muti vaļā - viss, es vairs nevaru.»

Ceļojuma beigās abi atklāti izrunājās. Jānis gan centās simpātisko šova dalībnieci pierunāt uz vēl vienu iespēju attiecību veidošanā, bet Sandra palika pie sava: mēs neesam viens otram radīti!

Tikmēr Alfrīda un Velgas stāsts beidzās uz pavisam pozitīvas notas - abi atzina, ka turpinās satikties!

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu