Lielbritānijas karaliene Benediktam Kamberbačam piešķir Britu impērijas ordeni (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lielbritānijas karaliene Elizabete II otrdien svinīgā ceremonijā pasniedza aktierim Benediktam Kamberbačam Britu impērijas Komandiera ordeni.

Seriāla «Sherlock» («Šerloks») aktieris godināts par sasniegumiem aktiermākslā un par filantropiju.

«Tas ir neatkārtojams notikums, un es jūtos ļoti pagodināts, ka varu šeit atrasties, un esmu glaimots par man izrādīto atzinību,» raidorganizācijai BBC atzina 39 gadus vecais aktieris.

Ceremoniju vēroja Kamberbača sieva, teātra režisore Sofija Hantere.

Kamberbačs trīs mēnešus spēlēja Vestendas teātra uzvedumā «Hamlets». Patlaban viņš filmējas komiksu kompānijas «Marvel» filmā «Doctor Strange».

«[Elizabete II] man jautāja, ar ko šobrīd nodarbojos. Teicu viņai, ka pabeidzu izrādes «Barbican» teātrī, par ko viņa zināja. Teicu arī, ka tikko atgriezos no «Doctor Strange» filmēšanas Nepālā un uzreiz pēc tam priekšā «Sherlock» ceturtās sezonas uzņemšana. Viņa noteica, ka tas jau nekad nebeidzas,» atklāja Kamberbačs.

Aktieris teica, ka nezinot, vai karaliene ir detektīvseriāla «Sherlock» fane. «Taču man zināms, ka daudzi citi ģimenes locekļi tādi ir. Man teikts, ka viņi noskatījušies vairākas sērijas,» viņš norādīja.

Kamberbačs atzina, ka neesot spējis noticēt vēstulei par ordeņa piešķiršanu. «Es domāju, ka notikusi kāda kļūda,» viņš sacīja. «Domāju, ka kaut kas sajaukts.»

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu