Iepazīsties! 10 jaunie un seksīgie «Victoria's Secret» enģeļi (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

11.novembrī Ņujorkā norisinājās tradicionālā un visā pasaulē populārā zīmola «Victoria's Secret» modes skate, kurā piedalījās gan pieredzējušas, gan karjeru nesen sākušas modeles. 

 

Zviedru modele Elza

Elza Hoska (Elsa Hosk) ir 27 gadus veca modele no Zviedrijas. Savas karjeras laikā viņa strādājusi ar tādiem zīmoliem kā «Dior», «Dolce&Gabbana», «H&M», «Guess» un citiem. Apakšveļas zīmola «Victoria's Secret» modes skatēs Elza iepriekš redzēta 2011., 2012., 2013. un arī 2014.gadā, tomēr oficiāli «eņģeļu» sastāvam pievienojusies vien šogad.

 

Monika no Polijas

Monika Džeka Džagasiaka (Monika «Jac» Jagaciak) ir 21 gadu veca modele no Polijas, kura modes biznesā darbojas jau no 2007.gada, kad viņai bija 13. Jau 2008.gadā viņa bija redzama uz modes izdevuma «Elle» Japānā, kā arī Austrālijas «Vogue» vākiem. Kopš 2009.gada Monika dzīvo un strādā Ņujorkā, kur piedalījusies vairāku prestižu zīmolu modes skatēs. Arī viņa «Victoria's Secret» skatēs piedalījusies jau iepriekš, bet par vienu no eņģeļiem izvēlēta vien šogad.

 

Amerikāņu modele Džasmīna

24 gadus vecā Džasmīna Tūkss (Jasmine Tookes) ir amerikāņu modele, kura pirmo reizi šajā jomā sāka strādāt 2010.gadā, reklamējot apģērbu zīmolu «ugg boots» un «Gap». Piecu gadu laikā Džasmīna bijusi redzama uz vairāku prestižu modes žurnālu vākiem, kā arī piedalījusies ievērojamu modes mākslinieku skatēs. «Victoria's Secret» skatē viņa pirmo reizi piedalījās 2012.gadā, bet par vienu no eņģeļiem tika uzraudzīta 2015.gadā.

 

Keita Grigorjeva no Krievijas

Keita Grigorjeva (Kate Grigorieva) ir 27 gadus veca modele no Krievijas. Pēc vidusskolas pabeigšanas viņa universitātē studējusi mārketingu, tomēr 2012.gadā viņa nolēma piedalīties krievu televīzijas šovā «Russia's Next Top Model» (Krievijas nākamā topmodele), pēc kura viņa parakstīja līgumu ar modeļu aģentūru «ZMGROUP» un pārvācās uz Ņujorku. Pāris gadu laikā Keita strādājusi ar prestižiem modes māksliniekiem, kā arī pagājušajā gadā pirmo reizi parādījusies «Victoria's Secret» modes skatē.

 

Modele un māmiņa no Brazīlijas

Brazīliešu modele Laisa Riberjo (Lais Ribeiro) ir 25 gadus veca, par modeli viņa nolēma kļūt vienu gadu pēc tam, kad pasaulē laida savu pirmo mazuli. Jau pēc neilga laika Laisa piedalījās tādu zīmolu kā «Chanel», «Luis Vuitton», «Gucci», «Dolce&Gabbana», «Versace» u.c. modes skatēs. Neilgi pirms šī gada izvēlēto «Victoria's Secret» eņģeļu saraksta nākšanas klajā, tika baumots, ka Laisai izteikts piedāvājums, taču viņa to nav pieņēmusi. Acīmredzot, tā nav taisnība!

 

Marta no ASV

Amerikāņu modele Marta Hanta (Martha Hunt) ir 26 gadus veca. Viņas pirmais nopietnais darbs modes biznesā bija Parīzes modes nedēļā 2007.gadā. Pāris gadus vēlāk viņa bija redzama uz vairāku ietekmīgu modes žurnālu vākiem. Kopumā Marta ir piedalījusies vairāk nekā 180 dažādās modes skatēs. «Victoria's Secret» skatēs iepriekš viņa piedalījusies arī 2013. un 2014.gados.

 

Holandiete Romija

Holandiešu modele Romija Straida (Romee Strijd) ir 20 gadus veca un modes biznesā strādā kopš 2011.gada, kad parakstīja līgumu ar «DNA Model Management» aģentūru. Savas karjeras laikā viņa piedalījusies vairākās modes skatēs, kā arī piedalījusies tādu zīmolu kā «Alexander McQueen», «Donna Karan», «Giuseppe Zanotti» u.c. reklāmas kampaņās. Iepriekš «Vicoria's Secret» skatē viņa bija manāma 2014.gadā.

 

Sāra no Portugāles

24 gadus vecā Sāra Sampajo (Sara Sampaio) ir portugāļu modele. 2014.gadā viņa bija redzama uz populārā žurnāla «Sports Illustrated» vāka. Karjeras laikā Sāra bijusi redzama uz vairāku modes žurnālu vākiem, kā arī par modelēšanu saņēmusi vairākas balvas. «Victoria's Secret» modes skatē viņa pirmo reizi parādījās 2013.gadā.

 

Stella no Beļģijas

24 gadus vecā Stella Maksvela (Setlla Maxwell) ir dzimusi Beļģijā. Bērnībā viņa dzīvojusi ne tikai Eiropā, bet arī Australijā. Savu karjeru Stella uzsāka laikā, kad mācījās universitātē. Maksvela piedalījusies vairākās prestižās modes skatēs, kā arī bijusi redzama uz vairākiem modes žurnālu vākiem. «Victoria's Secret» modes skatē viņa pirmo reizi parādījās 2014.gadā.

 

Amerikāņu modele Teilore

Amerikāņu modele Teilore Hilla ir 19 gadus veca. Karjeru modes biznesā viņa aizsāka jau 14 gadu vecumā, kad viņu pamanīja kāds fotogrāfs. Pēc tam, kad Teilore 2014.gadā pirmo reizi parādījās zīmolu «H&M», kā arī «Victoria's Secret» skatēs, viņa kļuva par vairāku ietekmīgu zīmolu rekāmas seju. 2015.gada viņu izvēlējās par vienu no oficiālajiem «Victoria's Secret» eņģeļiem.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu