Inese Galante aicina uz gadskārtējo koncertu «Ziemassvētku prelūdija»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 19.decembrī, Rīgas Domā notiks gadskārtējais koncerts «Ziemassvētku prelūdija» ar pasākuma mūzas un iedvesmotājas - lieliskā soprāna Ineses Galantes un viņas uzaicinātu izcilu Latvijas un ārzemju mūziķu piedalīšanos, portālam «Apollo» vēsta pasākuma organizatori.

«Ziemassvētku priekšvakars ir īpašs laiks, kad gribas dalīties priekā un sirsnībā ar draugiem. Mīļi gaidīšu ikvienu koncertā, lai ļautos labestībai un mūzikas burvīgajām skaņām!» saka Inese Galante.

Klausītājus gaida tikšanās ar iemīļotiem Latvijas atskaņotājmāksliniekiem - Inesi Galanti un viņas ilggadējiem skatuves partneriem un draugiem: ērģelnieku Aivaru Kalēju un kontrtenoru Sergeju Jēgeru. Šoreiz svētku koncertu kuplinās spoži ārzemju dziedātāji: harismātiskais amerikāņu tenors Rejs M. Veids-jaunākais (Ray M. Wade, Jr.), kurš, pēc kritiķu domām, Otello lomā pārsteidz ar balss spēku un aizkustina līdz sirds dziļumiem, kā arī baritons no Zviedrijas – Lutando Kave (Luthando Qave). Jaunais mākslinieks jau ir dziedājis galvenās lomas Ņujorkas Metropolitēna operas, Maskavas Lielā teātra un Anglijas Nacionālās operas iestudējumos.

Un, protams, saskaņā ar vienu no Ineses Galantes fonda galvenajiem principiem - veicināt talantīgu jaunu mākslinieku izaugsmi, kopā ar zvaigznēm uz skatuves kāps arī jaunākās paaudzes pārstāvji: viens no Ineses Galantes talantu konkursa uzvarētājiem - vibrafonists Jānis Bombizo-Fedotovs, kurš pēc konkursa ir kļuvis par pazīstamu solistu, un citi. Par īpašu Ziemassvētku gaisotni parūpēsies arī Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā.

Koncertu organizē Ineses Galantes fonds sadarbībā ar AS «Olainfarm», VAS «Latvijas dzelzceļš», tirdzniecības centru «Spice» un «Radio Baltkom».

Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes tīklā www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu