Foto: Hiphopa mākslinieks Ozols prezentē jaunāko albumu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš

Rīgas klubā «One One» 12.novembrī norisinājās pašmāju hiphopa mākslinieka Ozola jaunākā albuma «Atpakaļ nākotnē» prezentācija. Ieskaties fotogalerijā!

Vakara programma sākās plkst.20, kad īpašā seansā interesentiem bija iespēja noskatīties jaunā režisora Dāvja Dreimaņa dokumentālo īsfilmu par divām pašmāju hiphopa paaudzēm «Laiks ir uzvarējis». Tālāk sekoja portāla «Kinoblogeri.lv» sagatavotā programma.

Plkst.21.10 tika prezentēts Ozola jaunā albuma tituldziesmas «Atpakaļ nākotnē» videoklips, kam sekoja koncerts ar tādu viesmākslinieku kā «Edavārdi», «Nātre», «Raymoha», Kurts, Roberts, DJ «Dzee», «Spatz Beatz» un «Kodek» piedalīšanos. Pēc plkst.23 muzikālo programmu lielajā zālē turpinās «NiklāvZ» un «Oriole».

«Atpakaļ nākotnē» ir pašmāju hiphopa mākslinieka Ozola piektais studijas albums. Tajā iekļautas 12 dziesmas, kas tapušas laika periodā no 2012.gada līdz pat šī gada rudenim, tostarp singli «Piemēri», «Sapņotājs», «Ilgojos», «Mirāža» un «Superhaips». Albuma tapšanā piedalījušies bītmeikeri «Oriole», «NiklāvZ», Helmuts Šteins, studijas producenti «ansis» no «Dirty Deal Audio», Dairis Muižnieks un Jānis Kalve no «Labo ierakstu studijas», viesmākslinieki «Edavārdi», «Nātre», «Raymoha», Roberts, «Kodek», «scratch» no DJ «Dzee», taustiņus iespēlējuši Pēteris Upelnieks un Kārlis Indrišonoks.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols hiphopa solokarjeru sāka aizvadītās desmitgades sākumā - 2000.gadā - ar debijas singlu «Neko 2005», kam 2001.gadā sekoja albums «Cieņa un mīlestība», 2002.gadā - «Augstāk, tālāk, stiprāk», 2003.gadā - «Dūzis» un 2009.gadā - albums «Neatkarība». Savas radošās darbības laikā Ozols piedalījies arī tādos projektos kā «Fact» un «Rool Makaz» un trīs reizes saņēmis «Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu».

30.septembrī tika publicēts Ziemeļīrijā filmētais singla «Superhaips» videoklips, kurā redzama kulta triloģijā «Back to the Future» izmantotā automašīna «DeLorean DMC-12».

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu