Vins Dīzels piemin labāko draugu Polu Vokeru (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Holivudas aktieris, kulta filmu sēriju «Ātrs un bez žēlastības» («The Fast and the Furious») zvaigzne Vins Dīzels vēl joprojām nespēj pārdzīvot sava kolēģa un drauga Pola Vokera pāragro nāvi.

Tikko aktieris atkal savā «Instagram» kontā ir publicējis foto, kur redzams ar savu pirms diviem gadiem bojā gājušo draugu. Abi kopā ir tēlojuši piecās no septiņām «Ātrs un bez žēlastības» daļām.

Vina Dīzela izvēlētā fotogrāfija vienas dienas laikā jau patikusi vairāk nekā 330 000  «Instagram» lietotājiem. Tiesa, ir fani, kuri uzskata, ka Vins Dīzels pārlieku ilgi publiski eksponē savas skumjas par Pola Vokera nāvi. Viņi norāda, ka aktierim ir jāiet uz priekšu un drosmīgi jārealizē sevi arī citos episkos kino projektos. 

 

A photo posted by Vin Diesel (@vindiesel) on

Šobrīd Latvijas kinoteātros ir vērojams Vina Dīzela jaunākais veikums - nervus kutinošs fantastikas kino stāsts «Pēdējais raganu mednieks» («Last Witch Hunter»). Filmas trumpis ir tā spēcīgais aktieru ansamblis. Kopā ar Vinu Dīzelu episkajā trillerī ar fantastikas elementiem piedalās «Oskara» balvu ieguvējs Maikls Keins, talantīgais fantastikas kino aktieris Elija Vuds un kulta TV seriāla «Troņu spēle» («Game of Thrones») zvaigzne Roza Leslija.

Spožais aktieru ansamblis aizved skatītājus elpu aizraujošā pasaulē, kur mīt ļaunas raganas, kuras vēlas iznīcināt cilvēci. Vienīgais, kuram ir pa spēkam apturēt šo apokaliptisko plānu, ir Vina Dīzela atveidotais Kolders – drošsirdīgs cīnītājs, kurš jau reiz spēja uzvarēt šķietami neuzveicamo raganu karalieni. Gadsimtiem ilgi cīnījies pret raganām un to kalpiem, Kolders attopas, ka arī mūsdienās raganas ir nolēmušas pazudināt cilvēci.

Vins Dīzels atzinis, ka filma «Pēdējais raganu mednieks» ir viens no viņa nozīmīgākajiem kino darbiem, jo tā bijusi iespēja strādāt kopā ar izcilo aktieri Maiklu Keinu: «Mēs pazīstam viens otru aptuveni 12, 13 gadus. Bija viņa 70. dzimšanas diena, un nolēmām, ka mums beidzot kaut kas kopā ir jāpaveic. Taču smieklīgākais ir tas, ka, kad Maikls saņēma zvanu no «Pēdējais raganu mednieks» producentiem, viņš ļoti uzsvēra, ka viņam nav auto vadītāja apliecības. Maikls domāja, ka tiek aicināts filmēties jaunākajā «Ātrs un bez žēlastības» daļā. Kaut patiesībā jau bija nolēmis vairs nekad nefilmēties, izlasījis «Pēdējais raganu mednieks» scenāriju, Maikls noteica, ka nespējot atteikt šādam projektam. Tā nu šī filma izvērtās par vienu no svarīgākajiem notikumiem manā dzīvē un karjerā.»

Filmas «Pēdējais raganu mednieks» reklāmas rullītis:

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu