Saimnieks Šmits atgriežas pie aizvainotās Daigas. Uzsākta kopdzīve! (72)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zita Vēvere

Pēdējā šova «Saimnieks meklē sievu» sērijā tā vadītāja Baiba Sipiniece - Gavare apciemoja visus saimniekus un viņu izvēlētās līgaviņas, lai uzzinātu kā tad pāriem klājas pēc ceļojuma.

Kā ziņo «skaties.lv», vidzemniekam Jānim ar izvēlēto Antru viss ir beidzies un viņam jau veidojas jaunas attiecības. Turklāt ar nevienu citu kā Daigu, kuru šova laikā gan viņš neatzina par labu esam.

Šova viena no ekstravertākajām dāmām bija tieši Daiga, kurai kādas zaļumballes laikā, stipri noreibstot, sanāca parādīt sevi ne tajā labākajā gaismā. Kā uzsver Daiga, tas viss bijis saimnieka dēļ, kurš vairāk uzmanības veltījis Antrai. Tas raisījis jaunajā sievietē greizsirdības uzplūdus, kā rezultātā esot ķērusies pie grādīgo pārliekas baudīšanas.

Lai gan sākumā Jānis šo Daigas rīcību nosodīja, tagad viņš skaidro, ka Daigas nokrišana varēja gadīties ikvienam, jo vakarā bijusi slidena zāle.

Kā atceramies, kad šovā Jānis izvēlējās Antru, Daiga savu aizvainojumu pauda pametot šovu, neatvadoties!

Sarunas gaitā Jānis atzīst, ka viņam nav plāna savu turpmāko dzīvi pavadīt Burtniekos, kur dzīvojis visu savu dzīvi, bet gan pārcelties uz Valmieru. Kā sarunas gaitā atklājās, Šmitam ar Antru tomēr nav izdevies saglabāt attiecības, bet kā portālam «skaties.lv» ziņo uzticami avoti, uz Valmieru viņš nepārcelsies viens, bet gan ne ar vienu citu kā Daigu.

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu