Noskaties! Ozols laiž klajā videoklipu «Atpakaļ Nākotnē» (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Atpakaļ Nākotnē» ir pašmāju hiphop mākslinieka Ozola jaunā albuma tituldziesma, kas tapusi sadarbībā ar elektroniskās mūzikas producentu «KODEK».

Videoklipā «KODEK» pavadībā Ozols tiek aizvests starpgalaktiskā ceļojumā uz planētām, par kuru eksistenci nojauš tikai filmas «Star Trek» kuģa «USS Enterprise» kapteinis Džeimss Tiberius Kirks, bet viss ceļojums noslēdzas planētā «Flopijs», kurā izrādās vēl joprojām valda 80. gadu noskaņas un mode. Planēta «Flopijs» ir kā laika kapsula, kurā izbijušas un sen neredzētas slavenības vēl joprojām ir aktuālas.

Nupat izdotais albums «Atpakaļ Nākotnē» ir Ozola piektais studijas albums, kurā iekļautas 12 dziesmas, kas tapušas laika periodā no 2012. gada līdz pat šī gada rudenim, tostarp singli «Piemēri» (2013.), «Sapņotājs» (2013.), «Ilgojos» (2014.), «Mirāža» (2012.) un jaunākais singls «Superhaips» (2015.). Albuma tapšanā piedalījušies bītmeikeri Oriole, NiklāvZ, H.Šteins, studijas producenti ansis («Dirty Deal Audio»), D.Muižnieks un J.Kalve («Labo ierakstu studija»), viesmākslinieki Edavārdi, Nātre, Raymoha, Roberts, Kodek, scratch no DJ Dzee, taustiņus iespēlējuši P. Upelnieks un K.Indrišonoks.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols hiphopa solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu «Neko 2005» (2000.), pēc kura sekoja albums «Cieņa un mīlestība» (2001.), «Augstāk, Tālāk, Stiprāk» (2002.), «Dūzis» (2003.) un 2009. gadā izdotais albums «Neatkarība». Savas radošās darbības laikā Ozols piedalījies arī tādos projektos kā «Fact» un «Rool Makaz» un trīs reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu