Zeltiņa, Pasternaka un Vītola ir zinošākas Paula dziesmās (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdienas vakarā LTV1 ēterā skanēja neaizmirstamā un ar īpašu šarmu un skanējumu apveltītā Raimonda Paula teātra un kino mūzika. Dagmāras komandu pārstāvēja aktrises Agnese Zeltiņa un Katrīne Pasternaka, kā arī LR2 ētera balss Velga Vītola. Viņām pretī stājās izcilās balss īpašnieks Žoržs Siksna un aktieri Andris Bulis un Varis Vētra. Šoreiz dāmas palika nepārspētas un pierādīja, ka Raimonda Paula teātra un kino dziesmās orientējas labāk!  

Kā ierasts, “Mana dziesma” īpašo raidījumu jautājumi ir par un ap Maestro Raimonda Paula radīto mūziku. Abās “Mana dziesma” komandās bija pulcējušies patiesi zinoši spēlētāji, kuriem bijusi cieša saikne ar Maestro un viņa daiļradi, taču arī viņiem daži āķīgie Intara un Dagmāras jautājumi bija neatminami.

Visu spēles laiku valdīja lieliska un draudzīga noskaņa, dalībnieki apmainījās sirsnīgām un humorpilnām piezīmēm un daudz jokoja. Pēc veiksmīgi paveiktiem uzdevumiem kungu komanda un tās līdzjutēji Vara Vētras vadībā ar skaļiem “Hip hip! Hip hip! Hip hip!” sveica dāmu komandu. Spēles laikā abas komandas nodemonstrēja izcilu intuīciju un vērotprasmi, absolūti precīzi uzminot katra dalībnieka izvēlētos dziesmu spēlei “Kā dziesma tā ir?”. Arī zīmēšana un dziesmu nosaukumu minēšana tā pat kā mūzikas instrumenta spēlēšana abām komandām padevās. Spēles gaita punktu ziņā bija ļoti līdzvērtīga, taču finālā veiksmīgāka spēle šoreiz bija Dagmāras vadītajai dāmu komandai, kura ar rezultātu 20 pret 17 pieveica kungu komandu!

Gaidot nākamo raidījumu, kurā dāmu komandu pārstāvēs Aija Andrējeva, Aija Vītoliņa un Samanta Tīna, bet kungu komandu - Andris Ērglis, Dainis Skutelis un Emīls Balceris, skatītājiem pašiem ir iespēja kļūt par “Mana dziesma” spēlētājiem un pārbaudīt savas zināšanas par Raimonda Paula mūziku, jo portālā www.draugiem.lv ir izveidota spēle “Mana dziesma”. Pareizās atbildes uz šīs nedēļas “Mana dziesma” jautājumiem varēs uzzināt, skatoties raidījumu 29. novembrī pulksten 21:20 LTV1 ēterā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu