Aktieris Vils Smits apsver iespēju iesaistīties politikā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vērojot notikumus Amerikas Savienotajās Valstīs, aktieris Vils Smits apsver iespēju «tuvākajā nākotnē» iziet politiskajā arēnā.

Intervijā žurnālam «Hollywood Reporter» 47 gadus vecais aktieris atklājis, ka «varētu būt noderīgs pasaulei» politikā.

«Skatoties uz politisko ainavu, es domāju, ka tajā man varētu būt nākotne. Es viņiem varētu būt vajadzīgs,» stāstīja Smits, norādot, ka valstī notiekošais viņu tik ļoti ietekmē, ka viņš nespēj gulēt.

Smits piebilda, ka viņš, smagi strādājot, arvien attīstot savas aktiermeistarības prasmes. Viņš sevi neuzskatot par īpaši talantīgu, tāpēc daudz strādā, lai sasniegtu rezultātus.

«Es uzskatu, ka talanta ziņā esmu mazliet virs vidējā, bet neviens mani nepārspēs strādīgumā,» norādīja aktieris.

Pagājušajā mēnesī Smits izziņoja, ka nākamgad plāno doties pirmajā koncertturnejā pēc desmit gadu pārtraukuma. No jauna pievērsties mūzikai viņu iedvesmojusi filma «Suicide Squad». Smits sacerējis apmēram 30 jaunas dziesmas.

Septembra beigās Smits laida klajā kolumbiešu grupas «Bomba Estereo» dziesmas «Fiesta» versiju, kurā repo angļu un spāņu valodā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu