Skandāli un intrigas TV šovā «Lauku sēta» plaukst un zeļ (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Katru nedēļu ceturtdienās televīzijas kanāla LNT skatītāji var vērot šovu «Lauku sēta». Šis šovs neatpaliek no populārā «Saimniekšova», jo arī šajos raidījumos novērojamas intrigas un skandāli.

Violeta Stepanova
Violeta Stepanova Foto: Publicitātes foto

26.novembrī tika aizvadīts jau septītais «Lauku sēta» raidījums, kā vēsta portāls «skaties.lv», ar katru nedēļu cīņa par galveno balvu kļūst arvien saspringtāka.

Šonedēļ izvēlēties kādu no vīriešiem varēja Ilona, tāpēc par partneri viņa izvēlējās Mārtiņu.

Lai arī Ilona tika pie Mārtiņa, pārējās šova dalībnieces viņu mēdz arī nopelt. Piemēram, Evija atzīst, ka Ilona mēdz pārāk daudz lielīties ar paveikto, savukārt Ingūnai viņas uzvedība šķiet aizdomīga, jo, viņasprāt, Ilona vienkārši ļoti vēlas iekļūt finālā.

Ingūna Stapāne
Ingūna Stapāne Foto: Publicitātes foto

Lai arī «Lauku sētas» dalībnieki ir sapratuši, ka draudzība ir svarīga, tikpat svarīga viņiem ir arī stratēģija, raksta «skaties.lv».

Piemēram, šova dalībniece Violeta teikusi, ka pārējos dalībniekus nepieciešams kaut kā «aplaust», tomēr Evija izsecinājusi, ka Violeta katram dalībniekam saka kaut ko citu.

«Lauku sētas» saimniece par lielāko sliņķi šonedēļ atzina Ingūnu, kura pie šādu titula tikusi ne pirmo reizi vien. Par otru sliņķi un «bābu» saimniece nosaukusi Violetu. Kā trešais sliņķis uz izbalsoto sola šonedēļ sēdās Agnis, kurš pēc pupiņu šķirošanas pārbaudījuma šovu pameta.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu