Turcijas politiķis nāk klajā ar ierosinājumu krīzes atrisināšanai ar Krieviju (83)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Krīze, kas radusies starp Krieviju un Turciju, var tikt noregulēta starptautiskajā tiesā. Šādu viedokli paudis bijušais Turcijas pilsētas Antaljas mērs, tagad Turcijas parlamenta deputāts Mustafa Akaidins, vēsta «Lenta.ru».

«Būtu labāk, ja abu valstu prezidenti rīkotos, veselā saprāta vadīti. Kāpēc gan nepadomāt par iespēju vērsties starptautiskajā tiesā?» vaicāja Akaidins.

Politiķis norādīja, ka Turcija Krievijas noteikto sankciju dēļ notriektās Krievijas kara lidmašīnas dēļ varētu zaudēt 20 miljardus dolāru gadā. Tāpat no sankcijām ciestu arī pati Krievija.

Savukārt, runājot par situāciju Antaljā, Akaidins norādīja, ka pilsētā nav nekāda sasprindzinājuma starp turkiem un krieviem, kuri tur dzīvo.

Iepriekš vēstīts, ka Turcija 24.novembrī notrieca Krievijas militāro lidmašīnu «Su-24». Šis notikums radīja bezprecedenta sasprindzinājumu starp Ankaru un Maskavu.

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu