Rihards Lepers piedāvā muzikālu projektu «Sadzirdēt, saklausīt, sajust» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aktieris Rihards Lepers sadarbībā ar vairākiem Latvijas mūziķiem piedāvā muzikālu dzejas projektu «Sadzirdēt, saklausīt, sajust», informēja Lepers.

Lepera iedziedāto dziesmu pamatā būs Latvijas dzejnieku dzeja. Kā pirmā projekta dziesma klausītāju vērtējumam tīmekļa vietnē «Youtube» tiek piedāvāta «Ceļu pāri tavam slieksnim kājas» ar Laimoņa Kamaras vārdiem.

Projektā bez Lepera, kurš dzied un spēlē ģitāru, piedalās sitaminstrumentālisti Oskars Kordeko un Kaspars Grigalis, pianists Jānis Miltiņš, basģitāristi Norberts Skraucis un Toms Lipskis, čelliste Laima Ērkšķe un ģitārists Reinis Briģis. Mūzikas autors ir Lepers, dziesmu aranžējis Reinis Briģis.

«Sadzirdēt, sajust, saprast - trīs vārdi, kas izskan laikā, kad pasaulē mutuļo naids un bailes, bet nevajag aizmirst, ka apkārt vēl ir palicis daudz skaistā un sirsnīgā. Atliek tikai iedarbināt savu neredzamās patiesības detektoru,» par projektu izsakās tā veidotājs.

«Katra diena ir jauns stāsts. Mums katram savs - ar piedzīvojumiem un pārsteigumiem, ar rīta un vakara rituāliem. Ik vakaru tu vari ieslēgt televizoru vai datoru, noskatīties ziņas, samīļot kādu, ja ir kāds, ko mīļot, aizmigt un no rīta veiksmīgi turpināt ierasto. Bet tu vari izvēlēties un neskatīties ziņas. Tu vari paņemt grāmatu, izlasīt dzejoli, samīļot kādu, ja ir kāds, ko mīļot, un radīt savu īpašo stāstu, ko gribas izdziedāt, izspēlēt un paturēt ne tikai sev,» turpina Lepers.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu