«Spiediens» koncertzālē «Godvil» svinēs sešu gadu jubileju (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā, koncertzālē «Godvil», 9.decembrī plkst.20 savu sešu gadu jubileju svinēs radošā apvienība «Spiediens», informēja apvienības sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Freimane.

Svētku noskaņās uz skatuves kopā ar aktieriem improvizēs aktrise, «Latvijas radio 5» un «360TV» raidījumu vadītāja Marta Grigale.

«Man ar improvizāciju nācās saskarties, mācoties Londonā, pirmajā kursā. Tas bija ļoti grūti. Man ir palikusi «trauma» no tā laika, jo bija jāimprovizē uz vietas un angļu valodā. Es smaidu un saku «jā», bet piedalīšos ar lielām bažām. Lai gan ticu, ka Latvijā kopā ar foršiem cilvēkiem tas būs pavisam citādāk,» izsakās Grigale.

Šo sešu gadu laikā «Spiediens» improvizē ne tikai reizi mēnesī uz skatuves, bet arī ikdienā, kad tiek domāts par šovu scenāriju, pārsteigumiem, balvām, mēģinājumiem, privātajiem pasākumiem un jauniem projektiem.

«Katra dzimšanas diena ir īpaša. Tā liek atskatīties uz padarīto un ar lieliem plāniem doties tik tālāk. Esam gandarīti par komandu, kas mums ir izveidojusies, jo tikai tā varam radīt kvalitatīvu humoru, kas priecē nu jau daudzu sirdis», izsakās radošās apvienības «Spiediens» producents Krišjānis Caune.

Biļetes uz pasākumu nopērkamas interneta vietnē «www.spiediens.com».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu