Drāma ap Čārlija Šīna skandalozo atzīšanos nebeidzas (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ap/Scanpix/Instagram

Amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns, kurš nesen atzina, ka ir HIV pozitīvs, šobrīd ir iesūdzēts tiesā. Viņa bijusī līgava Breta Rosija (Brett Rosi) apgalvo, ka aktieris nav bijis konkrēts par savu slimību, kā arī piespiedis viņai veikt abortu.

Rosija apgalvo, ka viņai ar aktieri Čārliju Šīnu sešas reizes ir bijušas seksuālas attiecības pirms viņš paziņojis, ka ir HIV pozitīvs. Viņa apstiprinājusi, ka abi seksa laikā nav izsargājušies.

Šīna bijusī līgava apgalvo, ka aktieris piespiedis veikt abortu 2014.gada martā, kad viņa bijusi stāvoklī ar viņa bērnu. Šīns tolaik nav lietojis vajadzīgos medikamentus un pat draudējis pie viņas galvas novietojot ieroci, vēsta «Daily Mail».

Rosija (īstajā vārdā Skotīne Rosa) norāda, ka Šīns draudējis, ka pametīšot viņu, ja sieviete nepiekritīs abortam. Tolaik viņš teicis, ka nevēlas, lai pasaulē nāk atpalicis bērns, vēsta «TMZ».

Tāpat Rosija norādījusi, ka Šīns pret viņu vairākkārt izturējies agresīvi.

Atgādinām, ka pirms vairākām nedēļām intervijā sarunu šovā «Today» Šīns atzinās, ka ir HIV pozitīvs.

Viņš apstiprināja, ka kopš diagnozes viņam bijušas seksuālas attiecības bez izsargāšanās ar diviem cilvēkiem, tomēr abi partneri vēlāk tika informēti un aprūpēti.

Ilgus gadus aktieris centies šo slimību noslēpt un vairākiem cilvēkiem viņš maksājis naudu, lai viņi neatklātu šo informāciju. Naudas apmēri mērāmi vairākos miljonos.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu