Dženiferas Anistones vīrs atklāj par nepatīkamo pieredzi medusmēnesī (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Džastins Terū intervijā sarunu šovam «Live with Kelly and Michael» atklājies par šausminošo pieredzi, kuru nācies piedzīvot kāzu medusmēneša laikā Bora Bora salās.

Pēc slepeni rīkotajām aktieru Dženiferas Anistones un Džastina Terū kāzām pāris devās medusmēnesī uz Bora Bora salām, kur Terū, kā viņš pat paskaidroja, piedzīvojis šausminošu pieredzi, kamēr niris ar akvalangu.

Intervijas laikā 44 gadus vecais aktieris atklāja, ka medusmēneša laikā devies nirt, tomēr, esot ūdens dzelmē, viņš pamanījis, ka aprīkojumam drīz vien beigsies skābeklis.

Aktierim iestājusies panika. Ar visādām zīmēm un roku kombinācijām viņš instruktoram, kurš angļu valodu saprot slikti, centies parādīt, ka drīz beigsies skābeklis.

«Es izmantoju visus iespējamos roku signālus, kurus spēju izdomāt,» Džastins atklāja, piebilstot, ka tobrīd atradies ļoti dziļi ūdens dzelmē.

Aktieris atklāja, ka viņu pārņēmusi panika, bet pēc brīža instruktors sapratis viņa centienus paskaidrot, ka kaut kas nav kārtībā un drīz vien abi iznira virs ūdens.

Atgādinām, ka Anistone un Terū slepenā ceremonija salaulājās šī gada 5.augustā. Par kāzām nezināja pat uzaicinātie viesi, kuri uzskatīja, ka ierodas uz Džastina dzimšanas dienas ballīti.

Lai izvairītos no liekas uzmanības, kāzu ceremonija notika pāra mājās Losandželosā.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu