«Eagles of Death Metal» atgriežas uz Parīzes skatuves ar «U2» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu rokgrupa «Eagles of Death Metal» atgriezušies uz Parīzes skatuves kopā ar populāro grupu «U2». Pirmdienas, 7.decembra «U2» koncertā grupas solists Bono uz skatuves aicināja arī «Eagles of Death Metal».

7.decembrī notikušajā mūzikas grupas «U2» koncerta izskaņā uz skatuves kāpa arī rokgrupas «Eagles of Death Metal» dalībnieki.

«Viņi tika padzīti no skatos pirms trīs nedēļām un mēs vēlētos viņiem piedāvāt savējo šovakar,» «U2» koncerta izskaņā klātesošajiem paziņoja grupas solists Bono.

Pēc «U2» koncerta Parīzes teroraktos cietusī grupa «Eagles of Death Metal» uz skatuves izpildīja dziesmu «I Love You All The Time».

Koncerts norisinājās Parīzes «AccorHotels» Arēnā.

Jau ziņots, ka grupas «U2» 14. un 15.novembrī paredzētie koncerti Parīzē tika atcelti iepriekšējās dienas asiņaino notikumu dēļ.

Baumas par to, ka uz «U2» uz skatoes varētu pievienoties «Eagles of Death Metal» izskanēja jau agrāk.

«Lai dzīvo Francija,» klausītājiem 6.decembra koncertā teica «U2» solists Bono. «Šovakar mēs visi esam parīzieši.»

«Ja jūs mīlat brīvību, tad Parīze ir jūsu pilsēta. Mums ir daži vārdi par zaudējumu, ko izjūtat šonakt. Domāju, ka sēras ir kā rēta, kas nekad nesadzīst,» viņš sacīja.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu