Igaunijas bijusī pirmā lēdija izsakās par prezidenta attiecībām ar latvieti (131)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees/Scanpix

Igaunijas prezidenta Tomasa Ilvesa Henrika bijusī sieva Evelīna vakar, 7.decembrī sociālajā vietnē «Facebook» publicēja savu viedokli un nostāju par bijušā vīra jaunajām attiecībām. Bijusī Igaunijas pirmā lēdija lika noprast, ka prezidenta un latviešu ierēdnes Ievas Kupces attiecības ir senākas nekā šķiet, vēsta «limon.postimes.ee».

«Esmu gandarīta, ka šīs ziņas nākušas klajā, jo tā ir atbilde daudziem neatbildētiem jautājumiem, kurus pēdējos septiņus mēnešus man vaicāja mediji un draugi,» Evelīna Ilvesa vēsta «Facebook».

«Protams, visiem ir tiesības ticēt, ka «pamests vīrietis ar salauztu sirdi» mazāk kā sešus mēnešus pēc šķiršanās var atkal būt saderinājies. Kā pasakā! Varbūt gluži pretēji, šis stāsts nav tik vienkāršs un īss kā šķiet?» viņa turpināja.

Atgādinām, ka vakar, 7.decembrī klajā nāca informācija, ka Igaunijas prezidents Tomass Henriks Ilvess saderinājies ar Latvijas Aizsardzības ministrijas ierēdni Ievu Kupci.

Pagājušā gada augustā laikraksts «Kroonika» publicēja fotogrāfijas, kurās bijusī igauņu pirmā lēdija Evelīna Ilvesa skūpstās ar kādu 28 gadus vecu francūzi.

Pēc šī skandāla 2015.gada 30.aprīlī oficiāli tika šķirta Evelīnas un Tomasa Henrika Ilvesu 11 gadus ilgā laulība.

Komentāri (131)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu