«VEF Rīga» mājas spēles VTB vidēji apmeklē tikai 1250 skatītāji (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

«VEF Rīga» basketbolistu piecas mājas spēles VTB vienotajā līgā šajā sezonā noskatījušies vidēji 1250 skatītāji, kas ir vienpadsmitais rādītājs.

Pirmdiena, 7. decembrī notikušo spēli pret līderkomandu Maskavas CSKA (77:92) noskatījušies 1200 skatītāji. Statistika liecina, ka apmeklētība «VEF Rīga» spēlēs pirms tam bijusi ļoti nevienmērīga - vai nu vismaz divi tūkstoši, vai nav pārsniegusi 400.

Pirmo mājas spēli «Arēnā Rīga» pret «Ņižņij Novgorod», kas risinājās oktobra svētdienas pēcpusdienā, noraudzījušies 2300 cilvēki, tad ceturtdienās pret Krasnojarskas «Jeņisej» un Minskas «Cmoki» - attiecīgi 400 un 2000, bet sestdienā pret «Astana» - 350.

Visvairāk skatītāju - vidēji 4391 šosezon noraudzījušies Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ» trīs mājas spēles. Astoņas no deviņām komandām ar lielāko apmeklētību ir no Krievijas, bet sešas no septiņām komandām ar vājāko apmeklētību nav no Krievijas.

Pagaidām pēdējā ar 841 skatītāju ir Volgogradas «Krasnij oktjabrj», kuru par tikai par diviem cilvēkiem apsteidz Loimā «Bisons» no Somijas. Labākā apmeklētība komandām, kas nav no Krievijas ir «Cmoki» no Baltkrievijas - 2250.

Pagājušajā sezonā 15 «VEF Rīga» mājas spēles apmeklēja vidēji 889 skatītāji, kas bija priekšpēdējais - 15. rādītājs. Lielākā vidējā apmeklētība «VEF Rīgai» bija 2012/13. gada sezonā, kad 12 mājas spēles noskatījās vidēji 2616 līdzjutēji.

«VEF Rīga» VTB vienotās līgas turnīra tabulā ar trim uzvarām un astoņiem zaudējumiem šobrīd ieņem 14. vietu 16 komandu konkurencē.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu