Augulis būtu gatavs strādāt arī jaunajā valdībā (38)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Līdzšinējās valdības labklājības ministrs Guntis Augulis (ZZS) būtu gatavs turpināt darbu arī jaunajā Ministru kabinetā, aģentūrai LETA Auguļa viedokli pauda viņa biroja vadītāja Liene Užule.

Tomēr uz jautājumu, vai viņš vēlas turpināt darbu kā labklājības ministrs vai tomēr vēlētos vadīt kādu citu ministriju, Augulis atbildēja, ka «šobrīd [ir] pāragri komentēt par konkrētiem amatiem».

Vakar Užule aģentūrai LETA norādīja, ka Augulis būtu gatavs izvērtēt piedāvājumu strādāt arī nākamajā valdībā, ja tāds tiktu izteiks.

Kā liecina aģentūras LETA apkopotā informācija, Augulis pirmo reizi kļuva par labklājības ministru 2009.gada martā Valda Dombrovska valdībā. Savukārt satiksmes ministra amatu Augulis ieņēma 2010.gada novembrī un pienākumus pildīja līdz Dombrovska demisijai pēc Zolitūdes traģēdijas. Pēc tam viņš vēl divas reizes tika apstiprināts par labklājības ministru divās nu jau demisionējušās Laimdotas Straujumas (V) valdībās.

Kā ziņots, Straujuma vakar paziņoja par atkāpšanos no amata.

Līdzšinējai koalīcijai kopumā ir 61 deputāta atbalsts - «Vienotības» 23, Zaļo un zemnieku savienības 21 un nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK 17 parlamentāriešu. Savukārt opozīcijas rindās pašlaik ir 38 deputāti, kuriem ir tiesības balsot Saeimas sēdē, - 24 «Saskaņas», septiņi Latvijas Reģionu apvienības (LRA) un septiņi partijas «No sirds Latvijai» parlamentārieši. No LRA Saeimā ievēlēti astoņi deputāti, taču Dainim Liepiņam ir liegtas tiesības piedalīties Saeimas sēdēs, jo parlaments ļāvis turpināt viņa lietas iztiesāšanu.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu