«Laba daba» nākamvasar notiks augusta sākumā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

Starptautiskais mūzikas festivāls «Laba daba» nākamvasar notiks no 5.augusta līdz 7.augustam jau zināmajā vietā - Līgatnes pagastā, informēja festivāla rīkotāju pārstāve Kristīne Pinkule.

Biļetes uz gaidāmo festivālu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Līdz februāra sākumam visa festivāla biļetes maksās 25 eiro. Bērniem līdz 13 gadu vecumam biļetes festivāla apmeklējumam nav vajadzīgas.

Tāpat kā līdz šim, arī nākamvasar «Laba daba» piedāvās dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas gan no Latvijas, gan ārvalstīm, būs arī bagāta papildprogramma ar radošām, aizraujošām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm. Patlaban sākts darbs pie jaunu ideju ģenerēšanas, lai 2016.gada festivālu nedaudz atsvaidzinātu ar dažāda veida jaunumiem, piebilda Pinkule.

«Laba daba» ir starptautisks mūzikas festivāls, kas norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā «Ratnieki» Līgatnes pagastā. Uz sešām skatuvēm būs skatāmas vairāk nekā 70 dažādu mūzikas novirzienu grupas un dīdžeju apvienības. Paralēli muzikālajam piedāvājumam festivālā darbosies dažādas radošās un izzinošās darbnīcas. 2016.gads festivālam būs jau astotais norises gads.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu