Igaunijas prezidenta topošā sieva pirms laika piedzīvojusi traģēdiju (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Igauņu mediju uzmanības lokā šobrīd ir latviete Ieva Kupce, kura ir saderinājusies ar Igaunijas prezidentu Tomasu Henriku Ilvesu. Medijiem izdevies noskaidrot, ka pirms neilga laika Kupces ģimenē notikusi nopietna traģēdija

Jau zināms, ka Kupcei ir 13 gadus vecs dēls Ralfs, kura tēvs ir Latvijas vēstnieks Grieķijā, tomēr igauņu medijs «Postimees» vēsta, ka Igaunijas topošajai pirmajai lēdijai ir arī divus gadus veca meitiņa.

Tomasa Henrika Ilvesa topošā sieva Ieva piedzīvojusi ģimenes traģēdiju. Pirms pāris gadiem mūžībā aizgājis viņas divus gadus vecās meitas tēvs.

Strādājot Azerbaidžānā, Aizsardzības ministrijas ierēdne Ieva Kupce acīmredzot iepazinusies ar azerbaidžāni, kurš ir viņas divus gadus vecās meitiņas tēvs. Diemžēl šobrīd meitas tēvs ir miris, jo viņu skārusi kāda smaga slimība par kuru sīkāka informācija pagaidām zināma nav.

Lai arī Tomasa Henrika Ilvesa bijusī sieva Evelīna pirms pāris dienām sociālajā vietnē «Facebook» sabiedrībai lika noprast, ka Kupces un prezidenta romantiskās attiecības varētu būt senākas nekā šķiet, jaunākā informācija par Kupces divus gadus veco meitiņu un viņas tēvu to neapliecina.

Atgādinām, ka Igaunijas prezidenta un Evelīnas Ilvesas attiecības tika oficiāli šķirtas 2015.gada 30.aprīlī, jo pagājušā gada augustā igauņu medijs «Kroonika» publicēja fotogrāfijas, kurās igauņu pirmā lēdija redzama skūpstoties ar citu vīrieti.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu