Kozlovskis skaidro, kādēļ izlēmis nekandidēt uz premjera amatu (68)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Lēmumu nekandidēt uz premjera amatu pašreizējais iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) pieņēmis pēc konsultācijām gan ar ģimeni, gan nozares pārstāvjiem, to ministrs atklāja intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma».

«Kvalitatīvāk un pilnvērtīgāk šobrīd es varētu darīt to, ko jau daru. Uzskatu, ka ļoti daudz kas ir iesākts, bet nav pabeigts,» sacīja ministrs.

Kozlovskis arī uzsvēra, ka šodienas apstākļos no premjera tiek gaidīta aktīvāka un izlēmīgāka rīcība, jo valdība kritizēta par «mazspēju». Tai vajadzīgs spēcīgs līderis, kas spētu pierādīt, ka valdība ir rīcībspējīga.

Otrkārt, premjeram jāspēj izveidot valdība saspringtā laikā.

Jau ziņots, ka Kozlovskis sliecas nekandidēt uz premjerministra amatu un vēlas turpināt pildīt pašreizējos pienākumus.

Intervijā Latvijas Radio raidījumā «Krustpunktā» Kozlovskis teica, ka viņš būtu priecīgs turpināt vadīt iekšlietu nozari, jo viņam ir daudz iesāktu darbu.

Tāpat viņš savu izvēli argumentēja ar to, ka labi pārzinot iekšlietu nozari un arī nozares pārstāvji viņam atzinuši, ka labāk redzētu viņu turpinām iesāktos darbus.

«Es domāju, ka jābūt citam kandidātam. Izvērtējot faktorus uzskatu, ka būtu jābūt citam premjeram nevis man. Tāpēc aicinātu šo jautājumu vairs neaktualizēt,» uzsvēra Kozlovskis.

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu