Plāns Krievijā ražot pret Turciju vērstus propagandas T-kreklus saskaras ar negaidītu problēmu (148)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ilan sharif, CC BY-NC 2.0

Vairāku apģērbu dizaineru plāns Krievijā izgatavot pret Turciju vērstus propagandas T-kreklus saskāries ar negaidītu problēmu – Turcija ir viens no galvenajiem auduma piegādātājiem Krievijai, un saspīlējums starp abām valstīm negatīvi ietekmējis arī auduma tirdzniecību, vēsta Lielbritānijas medijs «The Independent».

Kā ziņots, Krievijas un Turcijas attiecībās jūtami pasliktinājās pēc tam, kad novembra beigās Turcija notrieca Krievijas kara lidmašīnu, kas bija pārkāpusi Turcijas gaisa telpu.

Kopš tā laika Krievija ir paziņojusi par ekonomisko sankciju piemērošanu Turcijai, kā arī atcēlusi bezvīzu režīmu Turcijas pilsoņiem.

Situāciju nolēmuši izmantot arī Krievijas apģērbu dizaineri, cenšoties nopelnīt uz pret Turciju vērstās retorikas rēķina.

Apģērbu dizainers Aleksandrs Konasovs Krievijas medija RSN norādījis, ka Turcija esot auduma piegādes monopolists, tādējādi pašreizējais saspīlējums starp abām valstīm skāris arī auduma piegādes Krievijai.

Konasovs izgatavojis kolekciju ar desmit dažādiem pret Turciju vērstiem T-kreklu dizainiem.

Līdzīgus T-kreklus Krievijā vēlējušies piedāvāt arī citi apģērbu dizaineri un uzņēmumi.

Komentāri (148)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu