Eirovīzijas fani par šī gada labāko solo izpildītāju atzinuši Aminatu (37)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Starptautiskā dziesmu konkursa «Eirovīzija» fani par šī gada labāko solo izpildītāju atzinuši konkursa Latvijas pārstāvi Aminatu Savadogo, viņas dziesmu «Love Injected» atzīstot par labāko dziesmu, informēja Latvijas Televīzijā.

Nedēļas nogalē starptautiskajā Eirovīzijas fanu mājaslapā notika dziesmu konkursa cienītāju balsojums «Chat Awards 2015» par šī gada iemīļotākajiem priekšnesumiem dažādās kategorijās. No deviņām fanu izvirzītajām nominācijām Latvija ieguva sešas.

Līdzās Aminatai un viņas dziesmai par labāko skatuves tērpu atzīta arī viņas sarkanā kleita, to veidojusi māksliniece Līga Banga.

Latvijas Televīzijas rīkotais autoru un izpildītāju konkurss «Supernova 2015» tika atzīts par labāko nacionālās atlases finālu, bet Rīgas Bebrs, kurš izklaidēja skatītājus nacionālās atlases laikā un reklāmas pauzēs internetā bija redzams skatītājiem visā pasaulē, tika atzīts par Eirovīzijas sociālo tīklu gada kultu.

Līdzās šim balsojumam notika arī dziesmu medības «SongHunt 2015», kuru laikā tika meklēta labākā nacionālo atlašu dziesma. Par pirmās vietas ieguvēju kļuva «Supernovas 2015» viena no fināldziesmām - MNTHA izpildītā «Nefelibata».

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu