Raimonds un Iveta Vējoņi par modi, dizaineriem un komentāriem (83)

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ilmārs Znotiņš

Ierasts ir domāt, ka valsts pirmajām personām ir savi stilisti, kuri veido sezonas garderobi un uz īpašiem pasākumiem piemeklē izsmalcinātus dizaineru tērpus. Kā atzīst Vējoņu pāris - viņi to vēlas darīt paši, kaut nereti jāklausās publiskas piezīmes. Patiesībā to nemaz nav tik daudz, jo mūsu valsts pirmais pāris no tiesas izskatās eleganti un saskanīgi.

Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis intervijā izdevumam «OK» atzīst, ka tagad ir vairāk jāpiedomā pie tā, kā tu izskaties un kā kurā pasākumā ģērbies. «Man jau vieglāk - tumšs uzvalks, balts krekls, kurpes, kaklasaite. Grūtāk ir Ivetai. Vadāmies pēc sajūtām, visu darām paši, kā mākam un saprotam, neviens speciāli nepalīdz,» intervijā stāsta Raimonds Vējonis. «To, kurā pasākumā kādas krāsas kleitas ģērbt, lemjam paši.»

Arī Iveta Vējone secina, ka līdz šim ir abi ar ģērbšanos tikuši galā tīri veiksmīgi, kaut viņa neslēpj arī to, ka vairās no publiskas kritikas: «Komentārus es nelasu, lai nebojātu garastāvokli.»

Kad intervijā tiek jautāts par stilistu, Iveta Vējone atbild: «Stila konsultantu mums nav, bet ir laba šuvēja, kura man palīdz.»

Vai nozīme ir arī zīmoliem? «Cilvēkam ir jāizskatās atbilstīgi situācijai, bet tam, kura zīmola uzvalku, somiņu vai kurpes cilvēks izvēlējies, būtiskas nozīmes nav,» uzver prezidenta kungs. Arī viņa sieva domā tāpat: «Arī man zīmoli nešķiet būtiski, turklāt, tērpus šujot, zinu, ka otra tāda kleita pretī nenāks.»

Vairāk lasi žurnālā «OK» janvāra numurā.

Komentāri (83)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu