Foto: Igaunijas prezidents ar latviešu līgavu Kupci bauda brīvdienas Rīgā (75)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Projekta «Lupatiņi» jaunāko izdevumu atvēršanas svētkus Kalnciema ielas kvartālā šodien apmeklēja vērienīgs interesentu pulks, kuru vidū bija arī Igaunijas prezidents Tomass Ilvess ar līgavu, Aizsardzības ministrijas ierēdni Ievu Kupci un viņas meitu.

Ja parasti pasākumus šeit apmeklē ap 100 interesentu, tad šodien to bijis divreiz vairāk un daļa apmeklētāji palikuši ārpusē. Tieši lielās intereses un atsaucības dēļ bijusi arī nodrošināta tiešraide.

Kā skaidroja organizatori, Igaunijas prezidents pasākumā bijis līdz beigām, latviešu valodā noklausoties gan lasīto dzeju, gan noskatoties īsfilmu. Ilvesam uzdāvināts jaunākais projekta «Lupatiņi» izdevums. Prezidents arī izstaigāja tirdziņu un iegādājās vairāku veidu sierus, novēroja «LETA foto». Kāda no tirdziņa darbiniecēm prezidentam uzdāvinājusi arī Ilvesa tik iecienīto tauriņu. Apmeklētāji par Ilvesa klātbūtni bija izbrīnīti un daudzi vēlējušies ar prezidentu nofotografēties.

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu