«TNT dejas» Rīgā: Meistarīga horeogrāfija, emocijas un skudriņas pār kauliem (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars Tenis/Apollo

12.decembra vakarā uz «Arēna Rīga» skatuves varēja vērot labākos no populārākā TV projekta «TNT dejas» dalībniekiem. Ieskaties fotogalerijā!

Krievu TV šovs «TNT dejas» laika gaitā ir kļuvis par spožu jauno dejotāju atklājumu, kas daudziem jaunajiem talantiem pavēra ceļu uz deju skatuvi. Šis šovs kļuvis par vienu no populārākajiem Krievijā, tomēr tam līdzi seko cilvēki visā pasaulē.

12.decembra vakarā šova dalībniekiem bija izdevies sapulcināt teju pilnu «Arēna Rīga». «TNT dejas» dalībnieki, izpildot jau zināmas dejas, kuras populāras kļuvušas šova laikā, kā arī atrādot jaunākos horeogrāfiju veikumus, uz skatuves kāpa pa vienam, duetos un grupās.

 

A video posted by Undīne Gabriela (@sawleee) on

Pusotru stundu ilgais koncerts skatītājus «iesvieda» bagātīgā emociju virpulī, ļaujot just līdzi emocionāliem un romantiskiem, kā arī atraktīviem un enerģiskiem priešnesumiem. Turklāt skudriņu skriešana pāri skatītāju kauliem šajā koncertuzvedumā bija gluži normāla parādība.

Šova «TNT dejas» dalībnieki skatītājus pārsteidza ar meistarīgu horeogrāfiju, kurā apvienoti ne tikai hiphopa un show dance, bet arī laikmetīgās dejas, baleta un citu deju stilu elementi, un apbrīnojamu ķermeņa plastiku - tas viss mūsdienīgas mūzikas pavādījumā.

«TNT dejas» projektā apvienoti realitātes šova un konkursa intrigas elementi, tas norisinās vairākās kārtās. Vispirms dejotājus vērtē specializētā kastingā, kura rezultātā projektā palika 24 cilvēki. Pēc tam notiek vairāki koncerti, kuru ietvaros dalībnieki izcilo horeogrāfu Jegora Družiņina (Егор Дружинин) un Migela (Мигель) vadībā veidoja neatkārtojamus deju priekšnesumus.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu