«Lady Gaga» mūzikas industriju nosauc par «vīriešu klubu» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja «Lady Gaga» žurnāla «Billboard» sievietēm mūzikas biznesā veltītā pasākumā izteikusies, ka vīrieši diktējot noteikumus ierakstu industrijā.

29 gadus vecā «Lady Gaga» piektdien «Women in Music» ceremonijā tika atzīta par «Billboard» gada sievieti. Pateicības runā viņa sacīja, ka sievietēm mūzikas industrijā esot grūti panākt savu.

«Gribu pateikt, ka dažkārt sievietēm mūzikas industrijā patiešām klājas grūti. Tas ir sasodīts vīriešu klubs, kurā mēs vienkārši nevaram iekļūt,» viņa teica. Zālē viņas izteikumi tika uzņemti ar aplausiem.

«Es ļoti ilgi centos panākt, lai mani uztver nopietni kā mūziķi. Lai šajā biznesā galvenā vērtība tiktu piešķirta manai inteliģencei, nevis ķermenim,» atzīst dziedātāja. «Cilvēki netic, ka esi nopietna mūziķe vai saproti, ko dari, tikai tāpēc, ka esi sieviete.»

«Šis vakars ir ļoti īpašs, jo sievietes mūzikai piešķir unikālu un īpašu gudrību. Mūsu perspektīvas nav nevienam citam, jo mēs dodam dzīvību. Mēs piedzīvojam lietas, kurām neviens cits neiet cauri. Tas ir pareizi, mēs visi esam vienlīdzīgi,» viņa teica.

Dziedātāju «Lady Gaga» uz ceremoniju pavadīja līgavainis Teilors Kinnijs un māte Sintija Džermanota.

Pagājušajā nedēļā «Lady Gaga» tika nominēta «Zelta globusa» balvai par tēlojumu seriālā «American Horror Story: Hotel».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu