Top 10 latviešu iemīļotākie mākslinieki «Deezer» vietnē (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

Mobilās mūzikas straumēšanas lietotnes «Deezer» lietotāju vidū Latvijā pērn visvairāk klausītā mūzikas grupa bija «Prāta vētra», kam topā seko «Bermudu divstūris» un amerikāņu reperis Eminems, informē mobilo sakaru operatora «Bite» pārstāve Anete Jansone.

Popularitātes ziņā viņiem seko Latvijas grupa «Musiqq», Dons un franču elektroniskās mūzikas mākslinieks Deivids Geta, kā arī skotu dziedātājs Kelvins Hariss, britu mūziķis Eds Šīrans, ukraiņu mūziķis «Max Korzh» un amerikāņu reperis «Wiz Khalifa».

«Prāta vētra» ar albumu «7 soļi svaiga gaisa» ieņēmusi pirmo vietu arī pērn klausītāko albumu topā. Otrajā vietā bija «Bermudu divstūris» ar albumu «Ballējam neguļam» un «Musiqq» ar «Vēl viena mūzika».

Par šogad visvairāk atskaņoto dziesmu kļuvis grupas «Major Lazer» hits «Lean On», kam seko Robina Šulca «Prayer In C» un «Musiqq» izpildītā dziesma «Sekundes».

«Deezer» ir straumēšanas pakalpojums, kas nodrošina augstvērtīgu audio kvalitāti un ērtu piekļuvi mūzikas ieteikumiem, par kuriem rūpējas «Deezer» mūzikas redaktoru komanda.

Populārāko mākslinieku Top 10:

  1. «Prāta Vētra»
  2. «Bermudu Divstūris»
  3. Eminems
  4. «Musiqq»
  5. Dons
  6. Deivids Geta
  7. Kelvins Hariss
  8. Eds Šīrans
  9. Maks Korž
  10. «Wiz Khalifa»
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu