Mazuļa gaidīšana ir ne vien fizisks process, bet divu mīlošu cilvēku dvēseļu izaugsme

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ikviena bērniņa ienākšanai pasaulē it kā būtu jābūt vienkāršai un pašsaprotamai. Kā divu cilvēku mīlestības apliecinājumam. Taču ir tik daudz ģimeņu, kurām šo divu cilvēku mīlestības augstāko kvintesenci – bērniņa sagaidīšanu - neizdodas piepildīt. Jo ilgāk iet laiks, jo mazākas ir cerības, ka izdosies izdzirdēt sava mazuļa pirmo kliedzienu, ienākot šajā pasaulē…

http://ticibrinumam.lv/

Autores rakstītais blogā ir nevis teorētiskas atziņas, bet pašas izdzīvotais un izsāpētais cauri daudziem spontānajiem abortiem līdz ilgi gaidītajam brīnumam – bērniņa atnākšanai. Blogā Ieva dalās gan ar praktiskiem padomiem mazuļa gaidīšanas laikā, gan vēl vairāk – savas dvēseles sakārtošanu šajā ceļā uz grūtniecību un visus deviņus mēnešus. Kā izrādās, prasmei sakārtot savu garīgo pasauli, lai gaidīšanas laikā rastu dvēseles mieru, reizēm ir pat lielāka nozīme nekā medicīniskām manipulācijām.

Ieva atzīst: “… Mūsu sabiedrība visbiežāk tiecas meklēt fiziskas vainas, un sievietes nereti ir spiestas iziet cauri dažādām medicīniskām manipulācijām, kas beidzas ar neko. Bet ielūkošanās savā dvēselē, saruna ar savu sirdi vienmēr noved pie kaut kā laba.”

Tagad Ieva ir laimīga. Taču apzinoties, cik grūti šis brīnums ir nācis, viņa būtu gandarīta, ja spētu to sagādāt arī citām ģimenēm, kuras netiek un netiek pie sava mazuļa. Viņas pašas pieredze un dvēselē “uzsistie puni un rētas” ļauj labāk saprast tās sievietes un viņu vīriešus, kas ir līdzīgā situācijā, jo nekas nedot tik daudz atziņu, kā paša pieredzētais.

Viena no Ievas atziņām ir – tur, kur medicīna bieži jūtas bezspēcīga, talkā nāk mūsu pašu iekšējās rezerves, kuras mēs vienkārši vairumā gadījumu neprotam atvērt un izmantot. Tālab Ievas iecere – izveidot semināru ciklu, kas būtu psiholoģisks atbalsts ģimenēm neauglības ārstēšanas laikā. Ar profesionālu psihologu atbalstu tas varētu daudzām ģimenēm palīdzēt atbrīvoties no iekšējā saspringuma un pašu neapzinātām, iekšējām bailēm, kas kavē atvērties tiem vārtiem, pa kuriem pasaulē varētu droši un pārliecināti ienākt viņu bērniņš.

http://ticibrinumam.lv/

Ikvienam no mums arī ir iespēja palīdzēt šīm ģimenēm! Pat vairāk – palīdzot šīm ģimenēm, mēs vienlaikus palīdzēsim visai Latvijai. Ikviena gaidīta un mīlēta bērniņa ienākšana šajā pasaulē ir apliecinājums – mūsu tauta nepazudīs no pasaules kartes! Tālab ikviens ir aicināts sniegt finansiālu atbalstu, veicot pārskaitījumu uz biedrības „Taureņa efekts” ziedojuma kontu LV37HABA0551034195731 ar norādi “Ziedojums psiholoģiskajam atbalstam”. Ziedojumi ar šo norādi tiks izmantoti semināra organizēšanai, kura laikā profesionāls psihologs sniegs konsultācijas ģimenēm, kuras ir saskārušās ar neauglības izaicinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu