Igaunijas prezidents pirms bildinājuma lūdzis atļauju Kupces mātei (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu ierēdnes Ievas Kupces māte Velta izdevumam «Kas Jauns» atklājusi, ka Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess viņai lūdzis atļauju bildināt meitu.

Topošās igauņu pirmās lēdijas Ievas Kupces mamma Velta ir skolotāja Limbažu mākslas skolā. Portālam «Kas Jauns» Velta Kupce atklāja, ka viss noticis kā jau visās ģimenēs, Ilvess arī jautājis, vai viņai nebūtu nekādu iebildumu, ka abi precēsies. Igaunijas prezidenta topošā sievasmāte, protams, neiebilda.

Velta Kupce ikdienā ir aizņemta ar darbiem, tāpēc pie meitas topošā vīra īpaši bieži ciemoties neizdodas, tomēr jau vairākkārt ar Ilvesu viņa ir tikusies. Ievas Kupces mamma viesojusies arī Igaunijas prezidenta lauku īpašumā «Arma».

Jau vēstīts, ka šī gada novembrī 61 gadu vecais Igaunijas prezidents Tomas Hendriks Ilvess saderinājies ar 38 gadus veco Latvijas Aizsardzības ministrijas ierēdni Ievu Kupci.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu