Beidzot sadalīts dziedātājas Žannas Friskes mantojums (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Pēc krievu dziedātājas aiziešanas mūžībā viņas vārds joprojām ik dienas izskan krievu bulvārpresē, kura vēstī par Friskes ģimenes pārdzīvojumiem un nedienām. Šobrīd atrisinājusies vismaz viena no lietām, jo beidzot ir sadalīts dziedātājas mantojums.

Noskaidrojies, ka Žannas Friskes dzīvoklis Maskavas centrā kādas ekskluzīvas mājas 12.stāvā tiks dziedātājas vecākiem. Dzīvoklī ir liela dzīvojamā istaba, guļamistaba un divi lieli drēbju skapji, kurus radinieki vēlas atstāt neskartus. Parādījušās arī baumas par to, ka šajā dzīvoklī varētu tikt ierīkota piemiņas vieta.

Nākotnē dzīvoklis tiks Žannas Friskes un viņas vīra Dmitrija Šepeļeva dēlam Platonam.

Friskes vīra Dmitrija Šepeļeva īpašumā nonākusi abu kopīgi iegādātā māja Piemaskavā. Pāris to iegādājās laikā, kad Žanna bija mazuļa gaidībās.

Klupšanas akmens mantojums sadalē bijis tas, ka dziedātāja nav uzrakstījusi savu testamentu. Tagad, kad Žannas Friskes mantojums ir sadalīts, atliek vien pārtraukt strīdus par dziedātājas bērna aizgādniecību.

Krievu medijos vēl aizvien tiek publicētas ziņas, fotogrāfijas un videoklipi, kuri vēsta par to, ka Žannas tēvs Vladimirs un vīrs Dmitrijs nespēj vienoties par mazā Platona aizgādniecību. Tīmeklī tiek publicēti neskaitāmi Dmitrija un Vladimira apvainojumi viens otram.

Friskes tēvs joprojām uzskata, ka Dmitrijs ir vainojams pie meitas aiziešanas mūžībā, tāpēc vēlas, lai mazulis augtu ar vecvecākiem, savukārt Žannas vīrs savu vainu noliedz un uzskata, ka Platonam ir jāaug ar tēvu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu