Ekskluzīvi: «Weekend festival» īsfilmas pirmatskaņojums (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jani Kormu / Weekend Festival

Jau iepriekš ziņots, ka šī gada vasarā, augustā Pērnavā pirmo reizi norisinājās viens no lielākajiem festivāliem - «Weekend festival Baltic», vienkopus pulcējot ap 30 000 elektroniskās deju mūzikas cienītāju. Kā ziņots iepriekš, par godu festivālam ir izveidota īsfilma, apvienojot spilgtākos notikumus un emocijas no Weekend festivāliem Helsinkos un Pērnavā.

Līdz ar īsfilmas nonākšanu plašākas publikas apskatē, tiks uzsākta arī reģistrācija nākamā gada festivāla biļešu iepriekšpārdošanai.

Īsfilmas tapšanā piedalījās vairāk nekā 55 cilvēki no vairākām valstīm, kā arī 3 komandas, kas iemūžināja unikālus festivāla kadrus no putna lidojuma. Ievērojams darbs ir ieguldīts tieši video montāžā, lai ikvienam īsfilmas skatītājam raisītu pēc iespējas tuvākajas sajūtas tām, kādas pieredzēja festivāla apmeklētāji. Šī būs unikāla iespēja ikvienam ielūkoties festivāla norisē, sajust skatītāju, mūziķu un organizatoru emocijas un pieredzēt nebijušu elektroniskās mūzikas lādiņu.

«Weekend Festival Baltic 2016» no 4. līdz 6.augustam norisināsies turpat – Pērnavas pludmalē. Reģistrācija biļešu iepriekšpārdošanai sākas šodien, 16. decembrī no plkst. 19:00 mājaslapā www.weekendbaltic.com.

2015.gadā pirmajā «Weekend Festival Baltic» uzstājās tādas elektroniskās mūzikas zvaigznes, kā Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example + dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Sigma, Felix Jaehn, N*E*R*O, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban un daudzi citi.

2016.gada 5. – 6. augustā «Weekend Festival» pirmo reizi norisināsies Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā un, kā ierasts, Somijā – Helsinkos.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu