Gada kļūdainākās filmas: «Ātrs un bez žēlastības», «Spektrs» u.c. (28)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Asa sižeta grāvējs «Fast & Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7») ir 2015.gada kļūdainākā filma. Fani kinolentē pamanījuši 41 kļūdu.

«Kad komanda apmeklē hana bēres, Džeisona Stethema varonis uz to noskatās, sēžot «Maserati» markas automašīnā ar tonētiem stikliem. Savukārt pakaļdzīšanās ainā «Maserati» divas reizes redzams ar caurspīdīgiem stikliem, un to vada vīrietis maskā,» vienu no filmas veidotāju pieļautajām kļūdām apraksta vietnes «moviemistakes.com» pārstāvis Džojs Sendijs.

Saraksta otrajā vietā ierindojas kinolente «Jurassic World» («Juras laikmeta pasaule») ar 33 kļūdām, bet trešo vietu ieņem zinātniskās fantastikas filma «The Martian» («Marsietis»), kurā pieļauta 21 kļūda.

Džeimsa Bonda sērijas filmā «Spectre» («007: SPEKTRS») fani saskaitījuši 16 kļūdas, bet piedzīvojumu trillerī : Mad Max: Fury Road» («Trakais Makss: Skarbais ceļš») - 15 kļūdas.

Gada kļūdaināko filmu desmitniekā iekļuvušas arī kinolentes «Terminator Genisys» («Terminators: Genisys»), «Ant-Man» («Skudrcilvēks»), «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas»), «Minions» («Minjoni») un «Avengers: Age of Ultron» («Atriebēji: Ultrona laikmets»).

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu