Straujuma izsakās par savu nākotni «Vienotībā» (147)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par demisiju paziņojusī premjerministre Laimdota Straujuma negrasās pamest «Vienotību», pirmdien pēc koalīcijas partiju sadarbības padomes sēdes žurnālistiem apliecināja pati premjere.

«Negrasos izstāties no «Vienotības», pat ja manas domas atšķirsies no citu viedokļa. Katram ir tiesības tālāk mēģināt pierādīt savu taisnību un mēģināt pārliecināt cilvēkus. Neredzu jēgu izstāties no partijas, jo tā būtu zaudēšana,» viņa teica.

Taujāta par «Vienotības» valdi pametušo Ilmu Čepāni, Straujuma norādīja, ka ļoti ciena viņu, kā arī mēģinājusi viņu no šī soļa atrunāt. «Nav nozīmes atstāt, pat ja ir pretējs viedoklis, jo jāmēģina pārliecināt citi kolēģi par šī viedokļa pareizību,» viņa piebilda.

Jau ziņots, ka premjerministre Straujuma ir paziņojusi par demisiju. «Vienotība» kā vienīgo kandidāti premjera amatam izvirzījusi partijas līderi Solvitu Āboltiņu.

Komentāri (147)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu