Ja ļoti grib, viss ir iespējams. Konkursa «Tievē gudri! Ziemassvētki nav aiz kalniem» rezultāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

Portāla «Apollo» sadarbībā ar studiju [s:52243] rīkotais konkurss «Tievē gudri! Ziemassvētki nav aiz kalniem», kura uzvarētājām bija iespējams bez maksas apmeklēt svara samazināšanas un figūru koriģējošas nodarbības, noslēdzies.

Šodien pastāstīsim, kā ar svara samazināšanu veicies konkursantei Gintai Pļaviņai.

«Figura Fit»

Ja atceramies - Ginta konkursam pieteicās, rakstot, ka viņas svars ir 110 kilogrami. novērtējiet, ko Ginta paveica mēneša laikā:

«Figura Fit»

21.decembrī izdarītie mērījumi - svars 103, gurnu apkārtmērs - 118 cm, augšstilbs labais - 73 cm un kreisais - 72 cm, viduklis - 94 cm, vēdera apkārtmērs - 115 cm.

Zaudēti septiņi kilogrami!

Ginta saka, ka viņa ir ne tikai apmierināta, bet ļoti, ļoti, ļoti apmierināta. Gan par rezultātu, gan konkursu, kurš motivēja mainīt dzīves veidu.

Ginta stāsta: «Ieraudzīju konkursa pieteikumu un nodomāju, ka neko nezaudēšu, ja aizsūtīšu pieteikumu, kaut es parasti nepiedalos konkursos. Grūti savus parametrus internetā izlikt, bet motivācija bija liela un uzdrošinājos. Pārvarēju sevi, pieteicos, problēmu apzinājos un aktualizēju - par to tagad varu būt priecīga un lepna.

«Figura Fit»

Protams, pie diētas jāpiepluso fiziskās aktivitātes. Arī fiziskajās aktivitātēs bija pareizi sastādīta programma, man izskaidroja, ko katra aktivitāte labu dara, kāpēc tāda sistēma. Visu paskaidroja. Jau pirmajā nedēļā jutu, ka centimetri aizgāja, bet svars vēl nē, svaru sāku zaudēt vēlāk. Es izmēģināju visus trenažierus un piedāvājumus. Pamazām atradu savas sajūtas. Infrasarkanā pirts patīk. Padzeries, nomazgājies, saģērbies un aizlido!

Šajā projektā es ieguvu sajūtu, ka varu. Tā nāca no manas motivācijas un apstākļiem, kas man bija radīti studijā. Ir svarīgi, ka tevi pieskata, jūtis gaidīts, uzmundrina - sajūta kā medicīnas iestādē, nevis kā svaru cilāšanas zālē. Vēl patika tas, ka nav stāvgrūdām pilns ar cilvēkiem, te ir mierīgi un jauki.

Tagad turpināšu. Es uzskatu, ka šī akcija un Anitas pūles deva iespēju noticēt – ja ļoti grib, vari. Nav jānolaiž spārniņus, bet jāturpina.

Es neesmu skaidiņu tipa sieviete, to es apzinos, tāpēc neplānoju «nomest» konkrētus kilogramus, bet līdz komforta līmenim man vēl jātiek. Es apzinos, ka tam jābūt dzīves veidam, lai paliktu, kā tagad ir. Es saprotu, ka turpmāk tik strauji svaru nezaudēšu, bet man ir motivācija. Pilns internets ar māņiem – neko nedarīsi un notievēsi, bet tā nevar, šie cilvēki to pierādīja.

Anita ļoti talantīga laba, Liene talantīga, viss kopā ir brīnišķīgi, man ļoti, ļoti patika. Paldies visiem!»

Ar Gintu vienojāmies satikties pēc gada Ziemassvētkos, lai redzētu, kā viņai veicies, kā noderējuši speciālistu ieteikumi un pārliecinātos, vai to ieviešana dzīvē ir sarežģītākā nekā pārvēršana par dzīves veidu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu