Galvenais - nepadoties! Konkursa «Tievē gudri! Ziemassvētki nav aiz kalniem» rezultāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

Portāla «Apollo» sadarbībā ar studiju [s:52251] rīkotais konkurss «Tievē gudri! Ziemassvētki nav aiz kalniem», kura uzvarētājām bija iespējams bez maksas apmeklēt svara samazināšanas un figūru koriģējošas nodarbības, noslēdzies.

Konkursa otrā fināliste Baiba Tērmane konkursā piedalījās mazāku laiku, tāpēc rezultāti nav tik pamanāmi, bet rezultāti ir!

Baiba sāka trenēties 25.novembrī. Viņas svars bija - 85,3 kilogrami, gurni -109 cm, augšstilbs labais - 60 cm un kreisais - 61 cm, viduklis - 99 cm, vēdera apkārtmērs 110 - cm, augums - augums 1,75 cm.

Mērījumi 21.decembrī- augšstilbs labais - 58 (-2), kreisais - 58 (-3), viduklis - 93 (-6), gurnu apkārtmērs 104 (-5), svars 84 (-1,3 kg).

«Figura Fit»

Baiba stāsta, ka viņas svara pieaugums pēdējo gadu laikā nav bijis liels, viņai der tērpi, kas derējuši pirms 24 gadiem, svara maiņa nav tik liela.

Noderējušas arī uztura speciālistes ieteikumi. Dažas ziņas bijušas pārsteigums, piemēram, atteikšanās no baltajiem rīsiem, to vietā izvēloties brūnos vai savvaļas rīsus. Baiba saka, ka viņai grūti izdarīt ļoti lielas izmaiņas uztura ieradumos, jo ir lietas, kuras negaršo. Piemēram, jogurtu krējuma vietā viņa nevar pieņemt. Tagad būs Ziemassvētki, kas nav iedomājami bez pīrāgiem un cepeša. Baibai patīk klāt bagātīgus svētku galdus un lutināt ciemiņus ar pašgatavotiem, ekoloģiskiem, savā saimniecībā audzētiem produktiem.

«Figura Fit»

«Figura Fit»

Baibas sapnis bija pēc šī projekta uzvilkt mazo melno vakarkleitu, bet uz fotografēšanos viņa to neuzdrošinājās darīt, sakot, ka kleita gan derot, bet vēl jāpapūlas, lai rezultāts būtu labāks.

Tiekamies nākamajos Ziemassvētkos!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu