«Radiohead» izlaiž Bonda filmai «Spectre» sacerētu dziesmu (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Britu rokgrupa «Radiohead» izlaidusi jaunākajai Džeimsa Bonda filmai «Spectre» («007: SPEKTRS») sacerētu dziesmu, kas zaudēja dziedātāja Sema Smita skaņdarbam «Writing’s On The Wall».

«Pagājušogad mums lūdza sacerēt filmas «Spectre» galveno dziesmu,» grupas solists Toms Jorks atklāja tviterī. «Jā, tā bija. No tā nekas nesanāca, taču tā kļuva par mūsu pašu dziesmu, ko ļoti mīlam. Domājām, ka gada noslēgumā gribēsiet to dzirdēt. Priecīgus Ziemassvētkus! Lai spēks ir ar jums.»

«Radiohead» dziesmu ar nosaukumu «Spectre» iespējams par brīvu lejupielādēt mūzikas platformā «SoundCloud».

Pirms filmas iznākšanas nerimās baumas, ka «Radiohead» varētu būt galvenās dziesmas autori. Lielbritānijā bukmeikeri pārtrauca pieņemt likmes, kad kāds spēlētājs gribēja uzlikt 15 000 mārciņu (20 400 eiro) uz «Radiohead».

Taču beigu beigās dziesmu ierakstīja jaunais dziedātājs Sems Smits. Viņa sacerētā dziesma «Writing’s On The Wall» ieguva pretrunīgas kritiķu atsauksmes. Tomēr tā kļuva par pirmo Bonda filmas galveno dziesmu, kas sasniegusi Lielbritānijas singlu topa pirmo vietu.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu