Šrilankas prezidents nopeļ slavena mūziķa fanes par «necivilizētu uzvedību» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Šrilankas prezidents nopēlis spāņu dziedātāja Enrikes Iglesiasa koncerta rīkotājus, kuri pieļāva, ka satrakojušās fanes meta uz skatuves savu apakšveļu un mēģināja noskūpstīt mūziķi.

Prezidents Maitripala Sirisena sacīja, ka sieviešu uzvedība esot bijusi «ļoti necivilizēta» un ka pasākuma rīkotājus vajadzētu «nopērt ar indīgām raju astēm», kas ir sens sodīšanas veids.

Koncerts notika 20.decembrī Kolombo.

Sirisenu esot šokējis, ka fanes publiski novilkušas krūšturus un metušas tos uz skatuves, kā arī centušās nokļūt uz skatuves, lai noskūpstītu un apskautu izskatīgo dziedātāju.

«Tā ir ļoti necivilizēta uzvedība, kas ir pretrunā ar mūsu kultūru,» teica Sirisens. «Šīs necivilizētās sievietes, kuras novilka savus krūšturus, nevajadzētu pērt ar indīgām raju astēm, bet pasākuma rīkotājus gan.»

Viduslaikos pēršana ar raju astēm bija sods, ko piemēroja par smagiem noziegumiem. Taču mūsdienu sarunvalodā tā apzīmē ļoti bargus sodus.

Prezidents arī sūkstījās par augstajām biļešu cenām - no 5000 līdz 50 000 rūpiju (no 32 līdz 320 eiro).

Iglesiass patlaban sniedz koncertus «Love and Sex» turnejā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu