Kas gaidāms šomēnes? Lasi janvāra horoskopā! (17)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: James Trosh, CC BY-SA 2.0

Mēneša horoskops: 

  • AUNS Nemierīgs un pārmaiņām bagāts mēnesis, tai pašā laikā, janvāris var izrādīties ļoti ražīgs periods. Būtiski izmantot mirkļa piespēlētās iespējas, nešaubīties par saviem spēkiem un vairāk attīstīt savus lietišķos kontaktus. Dažubrīd tavs garastāvoklis būs mainīgs un tas var traucēt pieņemt lēmumus. Taču, ja spēsi būt gana savaldīgs, un pārvarēt emocionālā saspīlējuma brīžus, tu tomēr spēsi veiksmīgi ar visu tikt galā. Janvārī ražīgākie periodi var izrādīties mēneša vidus un izskaņa, kad arī ieteicams ieplānot svarīgākās lietas. Attiecībā uz privāto dzīvi, tur viss ritēs daudz gludāk un patīkamāk. Saskarsmē ar partneri, ātri vien radīsi saskanīgu kontaktu, spēsi kopdzīvē ienest jaunas vēsmas.
  • VĒRSIS Tu lielā mērā rūpēsies ar savu sociālo statusu, mēģināsi to visādi uzspodrināt. Atceries, ka visspilgtāk par cilvēku runā viņa darbi, tāpēc galveno uzmanību velti sava darba kvalitātei. Ja vēlies apgūt jaunas iemaņas, dari to labāk janvāra sākumā, jo vēlāk tev nebūs tik viegli uztvert jaunu informāciju. Lai veidotu saskanīgas attiecības ar darba kolēģiem, atturies no pārāk uzstājīgas, spītīgas nostājas. Labāk centies sarunāt visu mierīgā ceļā, galu galā, tevī mīt patiess diplomāta talants. Mīļotais cilvēks visādi centīsies tevi pierunāt pievērsties jaunam hobijam, vairāk laika pavadīt kopā. Faktiski, no tavas spējas sabalansēt partnera un paša vajadzības būs atkarīgs, kādas attiecības veidosies jūsu starpā. Saskarsmē ar atvasītēm problēmu patiesi nebūs.
  • DVĪŅI Vēlēsies nedaudz atiet no ierastās steigas un dzīšanās pēc naudas, panākumiem un vienkārši nedaudz padzīvot sev. Lai arī mīļotais cilvēks īsti var neizprast tavas vēlmes, tu tomēr izlēmīgi paliksi pie savas nostājas. Iespējams, tieši norobežošanās no pelēkās un trauksmainās ikdienas ļaus nedaudz savādāk izvērtēt nākotnes ieceres, saprast, ko tu patiesi vēlies dzīvē sasniegt. Janvāra vidus var nākt ar patīkamiem pārsteigumiem ģimenes dzīvē. Tas ir piemērots brīdis, lai risinātu attiecības ar mīļoto, sakārtotu savu iekšējo pasauli un varbūt pat apsvērtu ģimenes pieauguma iespējas. Mēneša nogalē pamazām sāksi atgriezties ierastajā ikdienas ritmā, vairāk laika pavadīsi darbā, komunicēsi ar domubiedriem, pievērsīsies ar tehniku, darba vietas modernizāciju saistītiem jautājumiem.
  • VĒZIS Tevī modīsies interese par visu jauno, moderno. Kaut arī pēc dabas esi piesardzīgs un konservatīvs, tu labprāt ļausi novitātēm ienākt savā ikdienā. Mīļotais cilvēks atzinīgi novērtēs tavus sasniegumus, sniegs morālu atbalstu, iedrošinājumu turpmākajiem darbiem. Profesionālajā jomā pastiprināta nozīme būs kontaktiem, ja pazīsi vajadzīgos cilvēkus, ātri vien varēsi īstenot kāroto. Zināmas problēmas var sagādāt atvasītes, kuras brīžiem rīkosies visai bezatbildīgi un neprognozējami. Atceries, ka arī reiz pats biji jauns un nevēlējies pakļauties vecāku gribai. Lai mazinātu domstarpības, ar gados jaunākajiem ģimenes locekļiem, centies pret viņiem izturēties kā līdzīgs pret līdzīgu. Dalies savā dzīves pieredzē, bet nekļūsti uzstājīgs.
  • LAUVA Lieliski pratīsi atstāt neizdzēšamu iespaidu uz apkārtējiem. Zīmīgs mēnesis tām Lauvām, kuras saistītas ar skatuves mākslu, masu medijiem, tūrisma jomu. Attiecībās ar kolēģiem būsi atsaucīgs un draudzīgs. Iespējams, piedalīsies kādā, ar labdarību saistītā projektā. Kontaktējoties ar priekšniecību, vēlams rūpīgāk pārdomāt darba izpildes termiņus, objektīvi novērtēt savas reālās iespējas. Janvāra vidū var parādīties lieliskas iespējas gūt papildus peļņu. Nav izslēgts, sajutīsi nepieciešamību paplašināt savas zināšanas. Jaunas informācijas apgūšanai labāka var izrādīties janvāra otrā puse. Pašā mēneša izskaņā, centies vairāk laika veltīt ģimenei. Dodieties kopīgi, uz izklaides pasākumiem, sportojiet. Nevajadzētu aizmirst par vienkāršu, bet ļoti vajadzīgu izrunāšanos savā starpā.
  • JAUNAVA Šis mēnesis būs gana trauksmains, notikumiem bagāts, pretrunīgs un psiholoģiski sarežģīts. No vienas puses vēlēsies pārmaiņas, atbrīvoties no visa novecojušā, no otras to īstenot atturēs bailes un nedrošības sajūta. Kaut arī vairāk gribēsies strādāt vienatnē, labākus panākumus gūsi kolektīvās aktivitātēs. Zvaigznes viennozīmīgi iesaka pārvarēt sevī vājuma brīžus un uzdrošināties realizēt jaunas vēsmas savā ikdienas dzīvē. Lai mazinātu spriedzi un uztraukumus, esi vairāk kopā ar otro pusīti, jo viņa spēs, ne tikai sniegt morālu atbalstu, bet arīdzan palīdzēt ar padomu. Kopumā šomēnes svarīgi ieturēt morālo līdzsvaru. Tieši iekšējās harmonijas trūkums var radīt lielākās problēmas. Kāda Jaunava var nolemt pievērsties jogai, meditācijai.
  • SVARI Burtiski starosi, ja apkārtējie tev dos pēc iespējas lielāku brīvību, neatkarību. Tavs radošais gars noteikti liks par sevi manīt pat tad, ja strādāsi ļoti nopietnu, akadēmisku darbu. Attiecībās ar līdzcilvēkiem valdīs harmonija un draudzīgums. Ja tikai vēlēsies, pratīsi ievērojami paplašināt savu kontaktu loku. Darba jomā nozīmīgākie periodi būs janvāra vidus un pati izskaņa. Šajos brīžos centies parādīt sevi no spilgtākās puses, maksimāli koncentrējies saviem tiešajiem pienākumiem. Mīlas jomā šomēnes īpašas izmaiņas nav gaidāmas. Taču tas nenozīmē, ka valdīs garlaicība, tu mācēsi esošajās attiecībās ieviest patīkamas pārmaiņas. Mīļotais cilvēks labprāt ļausies tavām idejām un novērtēs tavu ieguldījumu kopdzīvē.
  • SKORPIONS Tev būs svarīgi apliecināt citiem, ka esi zinošs un autoritatīvs savā profesionālajā vidē. Dažubrīd tavi izteikumi var kļūt pārāk asi, subjektīvi. Zvaigznes iesaka labāk apliecināt sevi ar darbiem. Ja esi saistīts ar finanšu sektoru, tad janvāra vidus ir brīdis, kurā vari sākt domāt par jauniem ieguldījumiem, projektiem. Savukārt radošajiem Skorpioniem veiksmīgāks var izrādīties mēneša sākums. Kopumā tev enerģijas un darba spara trūkumu pārmest nevarēs. Tiksi galā ne vien ar saviem tiešajiem pienākumiem, bet arīdzan veiksmīgi īstenosi vairākus blakusprojektus. Privātajā dzīvē neies tik gludi kā darbā. Būs zināmas grūtības panākt kopīgu valodu ar mīļoto.
  • STRĒLNIEKS Māka sabalansēt savas un ģimenes locekļu vajadzības, janvāra sākumā, var izrādīties tev kā zināma veida pārbaudījums. Atturies no sakāpinātām ambīcijām, atceries, ka laime ne vienmēr slēpjas lietu dārdzībā vai kvantitātē. Darba jautājumi janvāra sākumā būs viegli risināmi, iespējams pat izpelnīsies priekšniecības atzinību. Saskarsmē ar kolēģiem nekļūsti pārlieku vaļsirdīgs, neizpaud noslēpumus, kurus kāds tev uzticējis sargāt. Sākot ar mēneša vidu, tev vajadzēs aizvien vairāk laika veltīt profesionālajai jomai. Iespējami gan neprognozēti komandējumi, gan jaunu kontaktu dibināšana, gan sarežģītu juridisku jautājumu risināšana. Pati janvāra izskaņa zīmīgāka tiem, kuri strādā valsts iestādēs, saistīti ar saimnieciski organizatorisko jomu.
  • MEŽĀZIS Neļauj pienākuma nastai saliekt tavu muguru kūkumā. Esi nedaudz egoistiskāks, atlicini vairāk laika sev, ģimenei. Droši vari doties, uz kalnu kūrortu vai vienkārši paņemt pāris brīvdienas, kuras pavadīt kopā ar mīļajiem. Attiecībās ar otro pusīti centies būt dzīvespriecīgāks, ienest attiecībās vairāk jautrības. Ir vērts padomāt par kopīgu hobiju vai vienkārši vairāk laika pavadīt divvientulībā. Kas attiecās uz darbu, svarīgi būs sabalansēt prioritātes, kā nākas izplānot savu darba grafiku. Necel paniku, ja arī kaut kas nenotiek kā cerēts. Viennozīmīgi ieguvēji būs tie Mežāži, kuri pratīs vienkārši atslābt un mierīgi pielāgoties jaunajiem apstākļiem!
  • ŪDENSVĪRS Tev vajadzētu nedaudz nopietnāk attiekties pret darba grafiku, pienākumu plānošanu. Jo detalizētāk tu apzināsies cik laika un līdzekļu tev nepieciešams, lai paveiktu plānoto, kā arī, jo rūpīgāk tu pieturēsies pie sastādītā darbu grafika, jo ievērojamākus panākumus tu gūsi. Kopumā mēnesis atbilstošāks radošu, ar izklaidi, pavārmākslu saistītu projektu īstenošanai. Liec lietā sev piemītošo sabiedriskumu, atvērtību un humora izjūtu, jo tādejādi tu spēsi uzturēt ļoti draudzīgas, saskanības attiecības ar līdzgaitniekiem. Kādam Ūdensvīram var rasties iespēja doties eksotiskā ceļojumā, savukārt cits prātos par jauna auto iegādi. Sākot ar trešo janvāra nedēļu, tev vairāk laika vajadzēs veltīt privātai jomai. Iespējamas fundamentālas pārmaiņas attiecībās ar otro pusīti.
  • ZIVIS Labprāt palīdzēsi apkārtējiem tik galā ar psiholoģiska rakstura jautājumiem. Iejūtīgums un psihologa dotības izcels tevi, uz apkārtējo fona. Zīmīgāks mēnesis tiem, kuri strādā pedagoģijas, medicīnas, sociālās aprūpes jomā. Nav izslēgts, tu iegūsi jaunas izaugsmes iespējas, taču tev jābūt gatavam pieņemt izaicinājumus, apgūt jaunas profesionālās iemaņas. Esi drošs, zvaigznes tev dos veiksmi un izdošanos, galvenais, notici sev! Attiecībās ar mājiniekiem centies ieturēt zināmu balansu, no vienas puses esi atsaucīgs, no otras neļauj pārāk izmantot savu labestīgumu un piekāpīgumu. Mīlas jomā tu meklēsi vairāk garīgu saikni. Vēlēsies kopīgi ar laulāto doties romantiskās pastaigās, pavadīt laika sirsnīgās sarunās.
Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu