Jānim Skutelim jauns politiskās satīras raidījums «Skutelis ir studijā» (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No 4.janvāra, pirmdienās, pulksten 22:00 LTV1 ēterā skatāms jauns politiskās satīras raidījums «Skutelis ir studijā» – caur smiekliem un asarām par atklātību, tiesiskumu un godīgumu, par vērtībām, bez kurām neatkarīga, demokrātiska Latvijas valsts nevar pastāvēt. 

Jaunajā raidījumā izcilais komiķis Jānis Skutelis, kas var smieties par visu, pie tam dara to dziļi un pamatoti, lieki neaizvainojot, skaidros kādu aktuālu tēmu, ilustrējot savu sakāmo ar vizuāli spilgtiem materiāliem no TV un portālu ziņu arhīviem, youtube.com, sociālo tīklu u.c. avotiem. Saliekot notikumus kopā kā puzles gabaliņus, viņš caur absurdumu parāda situācijas komiskumu. Skatītāji smejas, bet vienlaicīgi arī saprot un analizē līdzi.

Raidījumu ciklu ievadīs aizvadītā gada notikumu apskats – «Gada notikumu destilāts» jeb pārsteidzošāko, svarīgāko, dīvaināko un skaistāko 2015.gada notikumu izlase. Kas ir šie pagājušā gada notikumi? Un vai slavenais komiķis spēj uz valstiski svarīgo paskatīties ar smaidu un ironiju? Skatieties jau 1.janvārī pulksten 21:15 LTV1ēterā. Ar smaidu atvadīsimies no aizgājušā gada.

Savukārt pirmā gada sērija, kas LTV1 ētera būs skatāma 4.janvārī pulksten 22:00, būs veltīta mūžīgajai tēmai – horoskopiem! Ko zvaigznes pačukstējušas komiķim Jānim Skutelim par gaidāmo ugunīgā pērtiķa gadu? Vai šis trakulīgais dzīvnieks satracinās arī mūsu politisko skatuvi un uz tās spēlējošās spilgtās figūras? Vai politiķu karjera ir zvaigznēs ierakstīta un mēs varam prognozēt, ko latviešu runasvīri nākamgad izspēlēs?

Politiskās satīras raidījums «Skutelis ir studijā» – no 4.janvāra, pirmdienās, pulksten 22:00 LTV1.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu