Neapmierinātībā ar «Vienotībā» notiekošo no partijas izstājas 18 biedri (242)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Neapmierinātībā ar «Vienotībā» notiekošo no partijas izstājušies 18 Saldus nodaļas biedri, aģentūru BNS informēja viens no bijušajiem partijas pārstāvjiem Māris Zusts.

Iesniegumā partijas vadībai nu jau bijušie «Vienotības» biedri pauž, ka «ar nožēlu jāatzīst, ka partija «Vienotība» pēdējā laikā no vienotas un spēcīgas organizācijas ir kļuvusi par ļoti dažādi domājošu cilvēku apvienību, kas vairumā gadījumu savu spēku un enerģiju velta savstarpējos partijas biedru strīdos un intrigās».

«Tās darbība ir kļuvusi ļoti neefektīva – partija nespēj vienoties ne par kopīgiem mērķiem, ne par vienotu rīcību,» sacīts iesniegumā.

Tāpat viņi norāda, ka nav pieņemama arī Saldus nodaļas vadītāja Didža Konuševska rīcība un viņa izdarītie pārkāpumi, ko atklājis Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB). Bijušie partijas biedri vērš uzmanību, ka Konuševskim daļēji piederošais uzņēmums «Saldus Būve» bez atklātiem konkursiem ir saņēmis pasūtījumus no Saldus novada pašvaldības.

«Līdz ar to, izvērtējot situāciju partijā un Saldus nodaļā kopumā, - mēs paziņojam par savas darbības pārtraukšanu partijā «Vienotība»,» teikts iesniegumā partijas vadībai.

Komentāri (242)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu