Izskan versijas, kāpēc Igaunijas prezidents tik ātri apprecējies ar Kupci (38)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Annika Haas/Facebook Toomas Hendrik Ilves

2.janvārī ceremonijā Hallistes baznīcā, Igaunijā salaulājās Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess un Latvijas ierēdne Ieva Kupce. Šīs ir prezidenta trešās laulības, pagājušā gada aprīlī tika oficiāli šķirta viņa iepriekšējā laulība no Evelīnas Ilvesas. Ārvalstu medijos izskanējušas pirmās versijas par Ilvesa motīviem ar Kupci apprecēties tik ātri.

Lai arī Ilvess paziņojis, ka gadījumā, ja apprecēsies ar Kupci, viņa no Igaunijas prezidenta sievas pienākumiem un privilēģijām atteikšoties, somu medijos izskanējusi versija, ka prezidents vēlējies, lai viņam blakus būtu sieviete, kura Igaunijas Neatkarības dienā, 24.februārī ar viņu piedalītos oficiālajā uzņemšanā, vēsta «Postimees».

Igaunijas prezidents

Jau vēstīts, ka Ilvess, kurš pavasarī šķīra savu otro laulību, ar Kupci saderinājās novembra vidū. Pāris apprecējās šī gada 2.janvārī.

Evelīnas Ilvesas

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu