LiepU sākusies pieteikšanās centralizēto eksāmenu kārtošanai (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visiem, kuriem nav centralizētā eksāmena vērtējuma vai kas vēlas to uzlabot, Liepājas Universitāte (LiepU) sadarbībā ar Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas Valsts izglītības satura centru piedāvā iespēju kārtot centralizētos vidusskolas eksāmenus vienlaikus ar skolām.

Centralizēto eksāmenu kārtošanai var pieteikties personas, kuras ir ieguvušas vidējo izglītību. Iespējams kārtot centralizēto eksāmenu latviešu valodā, matemātikā, fizikā, ķīmijā, bioloģijā, Latvijas un pasaules vēsturē, angļu valodā, krievu valodā, vācu valodā un franču valodā.

Pieteikumus eksāmenu kārtošanai pieņem Liepājas Universitātē (Lielā iela 14, 2. stāvs, 214. telpa) pirmdienās, otrdienās, trešdienās un ceturtdienās plkst. 9.00 – 12.00, 13.00 – 16.00 no 4. janvāra. Līdzi jāņem pase vai personas apliecība, vidējo izglītību apliecinošs dokuments, kā arī kvīts, kas apstiprina maksājumu par eksāmenu. Maksājumu var veikt LiepU grāmatvedībā (Lielā ielā 14, 2. stāvs, 217. telpa), svešvalodas eksāmens, latviešu valodas eksāmens – 11.00 EUR; fizikas, bioloģijas, ķīmijas eksāmens – 15.00 EUR; pārējie eksāmeni – 10.00 EUR.

www.liepu.lv

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu